My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, March 2, 2011

Pemenang "Baby Raya Baby Bergaya Contest" dah dapat semua hadiah??

Baby Raya Baby Bergaya Contest by Ibu_Batrisya

pertama sekali ibu ingin memohon maaf atas kelewatan menghantar hadiah ke rumah semua pemenang yer...maklumla, first timer...xtau ssh ke senang nak anjurkan contest..heheh

plak tu masa ibu pos hadiah dulu, xde pun tinggalkan note ke ape cakap tahniah, and hadiah tu from sape, contest mane...hehe sampai ade yg call ibu semula tanya hadiah untuk ape..heheh sori !!! next time kalu ade lg contest nak buat, ibu akan cuba improve okay !

so yg pending ari tu ialah hadiah dari penaja pakaian iaitu maisyz collection and diorang dah pun pos hadiah berkenaan ke pemenang yg sepatutnya dpt baju & legging..
so dah sampai ke kawan2????!

harap2 xde yg tercicir...hehehhe
jgn serik join contest ibu yg seterusnya....

p/s: hmm...bila lak ibu nak anjur contest lain ni....?!

4 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

dah dpt n buat entry..yg syoknye dah pakai pun...sgt sweet amna pakai baju tu..time kasih byk2 ibu batrisya n maisyz coll.

mamalieyna said...

assalam...arif haidar dh dpt bajunya..n3 khas pun dh buat tau..cantik bajunya..thanks ya..^_^

Gieyana said...

kalau buat GA or contest memerlukan komitmen yg tinggi kan..aperpon tahniah psl dpt laluinya..:D

Imaan09 said...

saya xdapat lagi!!
hehe..memang laa, sbb xmenang..nk tgu ibu Batrisyah anjur y baru nih!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts