My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, March 14, 2011

"tsunami" yang melanda rumah ku..



hmm....semua orang tgh sibuk ngan tsunami kat jepun....kesian diorang...

hahh...kat umah ibu pun ade "tsunami" gak!...biasala kalu ade anak dara kecik yg sorang tu..sampai satu tahap, ibu biar je ape die nak buat...huhuhu.....

10 comments:

YUL said...

haha, terbaik, nie kalau org dah kawin biase kene nie

[-suziey-] said...

umangaih..xpe seb bek xmemusnahkan hrta benda..just kesan je ni..ekeekk:D

mamawana said...

Biar dia main puas2 pastu kemas ler...heeee..

Cikgu CTE said...

rumah saya hari2 tsunami dan gempa bumi...almaklumlah anak pun semakin membesar....bila anak berkejar2an dalam rumah boleh bergegar....

comelnya baby kat header tu...
geramlah..

Ummi AmnaAmzar said...

Sama la ngn ummi ibu...kdg2 ummi tgk jer ape dorang buat..xlarat dh dok ulang keje yg sama hr2.. huhu mlm bila ayah dorang balik..ayah la yg kemas..kesian lak tgk

ch@ said...

amboi bersihnya Batrisya mengemas.

YuS said...

hehehe rupanye2 kat sini pon tsunami jgk ye...ingatkn kat rumah saya jer....hari2 tsunami

Sha@Mama Tina said...

hehehe...biasa la pemandangan ni..ini pun kurang..sok2 lagi lebih beso tsunami dia kot :)

YaYaNsMuM said...

Salam perkenalan, ^_^ ....
budak2 kan...biasa la..hehe...same la ngan my son tuh..."mengemas" je kejenyer..hehhe..

~ yus ~ said...

hehe,,tu baru tsunami anak sorang tu, kalau nak tengok tsunami hasil dari 4 orang anak, leh dtg rumah akak, sure poning tengok.

Tapi hari2 kemas juga sikit2, kalau tidak lagi pening..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts