My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, June 27, 2011

Batrisya Husna....terkini ! (1 year 8 months)


okay...lame gak menyepi dari dunia blogging..rinduuuu...
tp xde mood maa nak update blog ni!

so ibu xnak cakap banyak...terimalah gambar terkini my daughter yg dah pun berusia
1 tahun 8 bulan...cepat skali masa berlalu...hmmm..
sket lg dah nak 2 tahun anak ibu..!

yg penting Batrisya skang dah pandai cakap sket2..
leh guna 2-3 patah perkataan dlm satu ayat, suka ajuk ibu n ayah cakap..kelakar gak dgr kadang2 tu..hikhik..
sangat2 bijak memahami arahan jugak skang ni..nak suh amik ape2 pun senang..hihihi.

lokasi : Pantai Balok, Kuantan.
Acara : Family Day, Design Department

2 comments:

♥SyilaSyira♥ said...

lamanya menyepi..rindu kat batrisya...

ch@ said...

huhu, lamanyaaa Batrisya tak interframe. Dah rindu sesangat ke dia. teringat-ingat rambut dia tu. Batrisya dah besar la ibu, mestila tahu apa yg ibu mahu. Oni pun dah pandai demand, cari channel sendiri bila tgk tv.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts