My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, September 18, 2011

Batrisya :1 year 11 months...one month more to go !


* nampaknya header blog kat atas ni terlampau 'muda' berbanding dengan usia Batrisya sekarang...hmmm kene create baru la pasni...tpsyg lak nak buang gambar2 die yg innocent tu..hikhik*

oklah..hi aunty-aunty semua!...lama Batrisya menyepi kan...rindu jugak kat aunty semua tp nak wat camne, ibu sibuk sgt skang...lps satu projek, dpt lg projek baru....mereka mengambil kesempatan nampaknye atas sikap ibu yg 'bersahaja n cool' bila buat keje ni...xpe2...ade ubi ade batas, ade hari ,ibu BALAS dendam...muahahha...seram tak???

hmm..ni nak cite yg batrisyasebulan je lg nak masuk umur 2 tahun!
dah besar...dah mcm2 peel....dah boleh bcakap byk n Alhamdulillah, die kurang pelat..cuma huruf "S" je die malas nak sebut btul2...

semua ayat mesti mula dgn " heiii!"..dan diakhiri dgn " lahh..." heheheh
contoh : "heiii,, tepi laa..!"..."heii..x nak laa"...."heiii...malu laa!"..." heiii ibu punya laa..."
huhuhu......dan mmg garang skali bunyi nye...hehehe..tp sonok dgr die bcakap walau pun ade certain ayat still ibu ayah xleh paham pebende cuba disampaikan...hmmm..

ok.....sampai di sini saja untuk kali ini...byeee!

2 comments:

Imaan09 said...

sebulan lagi nk 2 tahun kan.sama la mcm my imaan.. wah..dah banyak pokpet ye batrisyah..best kan dgr anak2 membebel..

♥SyilaSyira♥ said...

mmg lama betul ibu batrisya menyepi...hihihi...dapat juga tgk gambar batrisya yg terbaru...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts