My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, September 11, 2011

Hitam itu MENAWAN !!!

HMMM...punya la lama tak update blog sampai nak bukak blogger interface pon dah x ingat camne huhuhu...lg pun nampak mcm byk update...

dan..mempunyai seorang anak dara yg semakin membesar dgn 'pesat' mmg sgt mencabar!
segala pergerakan ibu die ni die nak ikut....maka mmg susah nak wat aktiviti sendiri seperti mengupdate blog tercinta ni...kalu ibu bukak laptop, mesti die pon sibuk nak tgk UPIN & IPIN die tu, so mcm mana ibu nak menaip ??! memangle ade lg satu laptop xguna..kiranya satu leh bukak utk die tgk n lagi satu utk ibu guna,..tp.. yg ibu guna jugak die nak ngendeng! heheheh

ni die tgh tido....tetiba dtg seru nak update blog...
nah,.. here i come !!!

balik topik asal..hmmm....ini x masuk pon dlm wishlist kami...tp Alhamdulillah, kira rezeki dpt rasa beli..actually this was my hubby's dream....tercapai jugak nmpknya.....tahniah to en.hubby!
ngehehhe....so bila nak bwk your wifey ni naik haa???! tp ibu pon mcm x konfiden je nak duk blakang tu...takut cicir...ahakksss!



ok..so inilah die...'si hensem hitam legam'....pujaan hati baru my hubby...mr. superbike (kawasaki) ntah model ape xingat....sempat la ibu n batrisya posing2 atas motor x bergerak itu...

amacam , ok tak? ade gaya tak ?





4 comments:

ziraziz said...

batrisya jd minah rempit yeeee... :)

N o R A s H i k i N said...

seksi..fewwiit lah awek pink tu :P

Fazira Aziz said...

leh azri geng ngan apiz.. kaki bike gak tu.. huhu

Julie M Gumpil said...

I blog walking sebenarnya, exchange blog? http://health-wellness-nature.blogspot.com/.. see u k..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts