My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, December 26, 2011

Tahun 2012 dah makin hampir ! ibu & family akan bercuti ke......

hai mummy semua!!!
apa khabar ???

ibu sungguh excited skang ni...makin hampir makin excited..hahahha

okay, ape ku merepek nih? ahaha...

xde ape sebenanye...cuma insyaAllah...new year ni kami sekeluarga (ibu , ayah & Batrisya) akan bercuti ke suatu tempat...ke mana? insyaAllah..once dah berjaya sampai sana ibu akan update dekat you all...and share bende yg best2 ibu jumpa kat sana okay !
tunggu yaa...hehhe...

yang ibu mintak skang ni ialah,
mummy2 kat luar sana akan mendoakan perjalanan kami pergi dan kembali, dengan selamat ye....dan semoga segalanya dipermudahkan ALLAH SWT...!!!

ok lah..ade ke sape2 nak teka ibu ke mana???

6 comments:

Firdaus® said...

comelnya budak kecik kat atas tu!!!hehehehe...nice blog..

do follow my blog ye~

lovely said...

salam...

lovely dots said...

Salam

Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.

Terima kasih.

lovely dots said...

Salam

Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


Terima kasih.

irfan said...

semoga mendapatkan kebahagiaan di tempat liburannya bu... dan keluarga ibu menjadi kluarga yg dilindungi Allah...

kunjungan balik dan follownya ditunggu...

irfan said...

http://coretan2pikiranku.blogspot.com/2012/05/stail-hidayatullah-surabaya-kampusku.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts