My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, April 28, 2011

Batrisya pon pandai dah nak kacau mekap ibu !

lagi kisah Batrisya dan perangai baru die...
yg ini baru semalam ibu amik gambo ni..

apelagi kalu bukan aksi die tgh memakai compact powder ibu...
kebetulan ibu tgh pakai bedak xjauh dari situ, die yg tgh main2 atas sofa ruang tamu leh ternampak lak...
so apelagi, melalak la die mintak
"nak! nak ! nak!..." sambil hulur tgn..

bila mintak balik siap nangis marah2...
dgn gaya nak bawak bedak tu lari..dan terjerit-jerit "na nak! (tak nak)...na nak!"

hmmm....kalu dah namanye gegirl..so gegirl la jadiknya...hahahha
mujur gegel, kalu boboy???
tp ibu dgr boboy pon sama gak prangainye ek...
harap2 x bawak sampai ke besar la...huhuh~
alamak...! gambar xredi..kihkih!

Wednesday, April 27, 2011

Aksi Batrisya Berkuda

nak cite pasal ibu ade belikan kuda baru untuk Batrisya...memandangkan die suka sgt naik bende alah ni kat taska, siap x nak balik lg...so that's why belikan gak kuda ni...huhhu
tp bila dah de kat umah, xdela slalu sgt pon Batrisya naik....asyik nak ikut je ibu gi mane pon...kalu leh nak berdukung aje..isk..manja betul!

selepas mandi...

ni plak sebelum mandi..
tengok ler rambut die.....
mamai lagi sbenarnya nih !
bangun tido terus ibu letak atas KUDA...kahkahkah

Tuesday, April 26, 2011

Batrisya dan buku-bukunya






ok...inilah die buku-buku yg selalu Batrisya 'baca' di waktu lapangnya..heheheh
walaupun sempat buka dlm bbrp minit, tp cukup bermakna...sbb dlm bbrp minit tu la otak die cuba serap semua yg die baru belajar...tp favourite buku die ialah buku gambar binatang!

good job my dear Batrisya...semoga nanti minat die nak membaca tu akan dtg sendiri....insyaAllah!!!


Batrisya rindu nak bercerita dgn aunty-aunty semua !
tp apakan daya baru skarang ibu Batrisya 'x sibuk'...uhuhuhu~

Sunday, April 24, 2011

Video Batrisya mengira ....


dah lama sgt x update blog..
dah sebulan...heheh
oklah skang ibu just nak bercerita pasal video kat atas ni...tp xsure la korang semua leh view ke tak...
dalam video ni Batrisya counting ...two sampai six....
'one' xde sebab slalu ibu yg kene sebut dulu sebelum dia sambung ! heheheh
masa ni umur die baru nak cecah 1 tahun 6 bulan (18 bulan)...

Saturday, April 9, 2011

kenapa saya lama x update blog??

(antara gambar terbaru Batrisya)

chehh...tajuk cam ape jer....

mmg dah lame sgt xupdate blog...kali ni paling lama nampaknye...last skali entry masa batrisya baru masuk umur 1 tahun 5 bulan...ini tggal seminggu lg die nak berumur 18 bulan....!

ibu banyak luang masa kat fesbuk...yelah fesbuk tulis due ayat pon dah leh post kan...sini xkan nak tulis dua ayat gak??? xyok la buat blog cam tu..!
banyak gak bende yg dah miss nak cite...xpela mane sempat, ibu citela..heheh

salah satu sbb nape xupdate blog....mmg sbb hilang mood....malas sgt nak bukak...malas nak piki topik....malas...malas....

lagi maybe sbb stress dgn keje....ermmm actually xdela stress sgt pon.....cuma tetiba jd xbersemangat...
mungkinkah disebabkan ibu dlm proses menukar keje lain??? hmmm..pelbagai spekulasi dah timbul kat tmpt keje ni....apepun hanya diri ibu yg tau nape....cuma ibu hrp akan segera mendapat keje baru...ibu nak bina life baru....matlamat baru!

oklah...malas nak cite pnjg....kang ade lak bende yg xsepatutnya kuar kat sini nanti...bahaya!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts