My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, June 27, 2011

Peristiwa @ BENCANA besar pada tahun 2012 !


kite dah pun menghampiri tahun 2012...sedar xsedar..maybe ade yg tahu pasal ni...
ibu cuma nak share lg skali....utk ingatan semua orang..sama ada anda mahu percaya atau tidak, terpulang lah....semuanya ketentuan ALLAH SWT...tiba2 terpanggil utk share bende ni lps kwn ibu cite pasal ni..so masa tu baru tersedar..

untuk yg xtau...ni pasal ramalan akan berlakunya bencana yg agak dasyat jugakla pada tahun 2012...di seluruh dunia tentunya..ade kaitan dengan planet nibiru...hmm..xreti nak cite lebih2..untuk tahu lebih lanjut leh refer web kat bawah ni:


ada jugak yg menyatakan berita kewujudan planet nibiru tu disorok oleh pihak tertentu untuk kepentingan mereka..kira macam 'busuk hati' la...so nti mereka je yg bleh siap sedia dan biar org lain (especially muslim) yg terkena....hmmm....wallahualam !

*sharing is caring*

Batrisya Husna....terkini ! (1 year 8 months)


okay...lame gak menyepi dari dunia blogging..rinduuuu...
tp xde mood maa nak update blog ni!

so ibu xnak cakap banyak...terimalah gambar terkini my daughter yg dah pun berusia
1 tahun 8 bulan...cepat skali masa berlalu...hmmm..
sket lg dah nak 2 tahun anak ibu..!

yg penting Batrisya skang dah pandai cakap sket2..
leh guna 2-3 patah perkataan dlm satu ayat, suka ajuk ibu n ayah cakap..kelakar gak dgr kadang2 tu..hikhik..
sangat2 bijak memahami arahan jugak skang ni..nak suh amik ape2 pun senang..hihihi.

lokasi : Pantai Balok, Kuantan.
Acara : Family Day, Design Department

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts