My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, September 18, 2011

Pumpkin Patch & Mothercare

just nak tayang baju yg ibu kirim kat adik yg blaja kat Newcastle belikan...
kalu kat Malaysia, mmg x terbeli punya la...
harga kat UK, lagi bila tgh SALE sangat la jauh lebih murah !
ade baju dijual 3 helai dgn harga $10 (errkk...london guna matawang euro ke pound????)







Batrisya :1 year 11 months...one month more to go !


* nampaknya header blog kat atas ni terlampau 'muda' berbanding dengan usia Batrisya sekarang...hmmm kene create baru la pasni...tpsyg lak nak buang gambar2 die yg innocent tu..hikhik*

oklah..hi aunty-aunty semua!...lama Batrisya menyepi kan...rindu jugak kat aunty semua tp nak wat camne, ibu sibuk sgt skang...lps satu projek, dpt lg projek baru....mereka mengambil kesempatan nampaknye atas sikap ibu yg 'bersahaja n cool' bila buat keje ni...xpe2...ade ubi ade batas, ade hari ,ibu BALAS dendam...muahahha...seram tak???

hmm..ni nak cite yg batrisyasebulan je lg nak masuk umur 2 tahun!
dah besar...dah mcm2 peel....dah boleh bcakap byk n Alhamdulillah, die kurang pelat..cuma huruf "S" je die malas nak sebut btul2...

semua ayat mesti mula dgn " heiii!"..dan diakhiri dgn " lahh..." heheheh
contoh : "heiii,, tepi laa..!"..."heii..x nak laa"...."heiii...malu laa!"..." heiii ibu punya laa..."
huhuhu......dan mmg garang skali bunyi nye...hehehe..tp sonok dgr die bcakap walau pun ade certain ayat still ibu ayah xleh paham pebende cuba disampaikan...hmmm..

ok.....sampai di sini saja untuk kali ini...byeee!

Sunday, September 11, 2011

Hitam itu MENAWAN !!!

HMMM...punya la lama tak update blog sampai nak bukak blogger interface pon dah x ingat camne huhuhu...lg pun nampak mcm byk update...

dan..mempunyai seorang anak dara yg semakin membesar dgn 'pesat' mmg sgt mencabar!
segala pergerakan ibu die ni die nak ikut....maka mmg susah nak wat aktiviti sendiri seperti mengupdate blog tercinta ni...kalu ibu bukak laptop, mesti die pon sibuk nak tgk UPIN & IPIN die tu, so mcm mana ibu nak menaip ??! memangle ade lg satu laptop xguna..kiranya satu leh bukak utk die tgk n lagi satu utk ibu guna,..tp.. yg ibu guna jugak die nak ngendeng! heheheh

ni die tgh tido....tetiba dtg seru nak update blog...
nah,.. here i come !!!

balik topik asal..hmmm....ini x masuk pon dlm wishlist kami...tp Alhamdulillah, kira rezeki dpt rasa beli..actually this was my hubby's dream....tercapai jugak nmpknya.....tahniah to en.hubby!
ngehehhe....so bila nak bwk your wifey ni naik haa???! tp ibu pon mcm x konfiden je nak duk blakang tu...takut cicir...ahakksss!



ok..so inilah die...'si hensem hitam legam'....pujaan hati baru my hubby...mr. superbike (kawasaki) ntah model ape xingat....sempat la ibu n batrisya posing2 atas motor x bergerak itu...

amacam , ok tak? ade gaya tak ?





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts