My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, September 5, 2012

Ibu_batrisya kembali....!

tu dia , tetiba mood nak menulis, mengarang dtg...nak dekat setahun gak x blogging ..huhu...
blogger punya application ni pon dah lain macam...dah lupa saya...heheh
tak tau la sama ada kawan2 kat luar sana masih ingat kat ibu_batrisya lg ke tak...hihi

yg pasti, ibu happy di tempat keje baru skang ni....mungkin x sehebat company kwn2 semua, tp cukupla yg leh wat kehidupan seharian ibu tenang sket...heheh..dan yg penting , gaji pon ado....hehe

okla...slow2 ni nak start over balik mood blogging....harap berkekalan la perasaan ni....rindu juga nak tulis blog sekali sekala...huuhu...

ni nak upload gambo batrisya terkini...tp ade problem lak....usia die skang dah 2 tahun 10 bulan.....xde adik lagi...hihi...ok ade mase ku tepek gambo die....ok bye!!!!

4 comments:

Mama budak2 Faeizrill........ said...

awk same mcm kite huhuh..update blog setaun sekali......huhuhu....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

lama menhilang...akhir muncul kembali...
tak sabar nak tengok gambar terbaru batrisya

Imaan09 said...

mesti laa ingat.. si rambut megi tu..dengan sengih manissnya.. nnt tepek gambar dia ek.. selamat kembali, haha
ohh..selamat hari raya..maaf zahir dan batin

ch@ said...

baru je berniat nak unfollow, tgk2 dh kembali, mestila ingat si batrisya tu. bila senyum sampai ke telinga. rasanya lbh kurang auni je batrisya tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts