My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, September 12, 2012

Jom simpan Dinar/ melabur EMAS !

ibu dpt info bahawa harga 1 Dinar KGT (kelantan Golden Trade) telah naik mendadak dlm masa 2 minggu iaitu dari rm778 ke rm826 (last updated on 11 sept 2012)....so ade ke kwn2 kat luar sana yg simpan dinar ni???
ibu ade la jugak beli sikit...plan nak guna utk tunaikan HAJI nanti insyaAllah...mudah-mudahan panjang umur dan dimurahkan rezeki, amin....

pada pendapat ibu, sgt elok jugak kita simpan emas ni utk masa depan krn harganya akan sentiasa naik dari tahun ke tahun!...especially utk yg duit x tau nak wat ape tu, ape kata simpan emas? heheh..
sikit2, lama2 jadi bukit....bijak berbelanja, bijak juga menabung ! ok itu saje utk pagi ni...

"Sharing is Caring"

p/s: ade gak suh adik-adik guna dinar sebagai mas kawin nanti..hmmm..untung sket...even selebriti Irma Hasmie tu pun guna dinar emas..heheh...dan setahu ibu, ramai gak kwn2 ibu kat uni dulu yg melabur emas!






sumber : dinar

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts