My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, September 27, 2012

ke Newcastle University dan...Legoland...

dugaan nak masukkan gambar dlm blog menggunakan ipad ni telah membuatkan ibu agak terhegeh- hegeh juga nk siapkan entry...asyik tertangguh...bila dtg mood, internet plak down mcm siput ...

ok, nak cite yg hujung minggu lps, ibu, ayah, batrisya serta mak n ayah ku telah ke Nusajaya, Johor utk hantar adik saya meneruskn pembelajarannya dlm bidang medical selama 4 tahun, selepas 2 thn blajar di Newcastle University, UK...just pegi dua hari ...bertolak 22 sept kemudian balik semula 23 sept...
syukur dpt juga ibu ziarah JB setelah 4 thn ku tinggalkan....selama 8 thn juga ibu kat JB, blaja + kerja. dan ape yg dpt ku lihat, perubahan pada jalanraya dan bangunan mmg sgt ketara..asyik salah jln je...kerja duk turun naik highway...huhu...apepun harap dpt pegi lagi..heheheh

oh ye...adik ni akan smbg blajar dekat Newcastle University Medicine Malaysia (NUmed), cwgn di Educity, Nusajaya...
semoga adik terus sukses dan jadi seorang doktor yg berwibawa dan dedikasi in future!


ni adalah sekitar kolej dan hostelnya....;




on the way ke tempat adik blajar tu boleh nampak Legoland !
(amik gamba dari dlm kete je...heheh..bujet xde mau masuk daa)




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts