My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, September 10, 2012

Me, followers & Nuffnang !

hi pekaba semua?
harap2 kwn2 semua ceria hari ni...

just nak buat review sket blog sdiri ni...Alhamdulillah, walaupun lama gak menyepi, tp follower ibu masih setia dan dah masuk 600 pun! heheh...terasa glemer lak...padahal org lain ribu riban followers..x heran pon.. hahahha...ok la...hrp xde yg unfollow ye...ade gak yg sblm ni mintak ibu follow balik, tp tula, sbb bukak kejap2 je so x sempat nak blogwalking n follow balik blog diorng ni..sori sgt2...xde masa...kat umah je leh bukak intenet masa dolu2, so mane la sempat...nak wat keje umah lg..takan nak ngadap laptop aje kan...

ni dah lama x blogging mcm confuse gak...spnjg x bukak blog, duk aktif kat Facebook la plak, so tulis blog ni pon gaya mcm nak update status kat fb je..huhu... sape yg ade facebook, sudi-sudikanla add ibu ye...

ckp psl nuffnang lak, bukak2 ade la duit dlm rm30+.... hmmm okla dari xde lgsg kan...sblm ni pernah 2 kali cash out...boleh la...xde byk sgt pon...heheh...nmpk mcm ade jugak buffered earning di situ..hihi...hrp2 boleh membantu la jana side income dari situ...yehhhaaa...!

okla...ckp byk pong bosan gak kan...ewah...cam la ramai sgt nak baca...muahahah...ok bye...jumpa lg!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts