My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, September 13, 2012

POTTY training...bagaimanakah?

hmmm... agaknye ade tak mommy yg lalu lalang kat blog ibu ni and sudi share pendapat or tips utk potty train anak? 
next month Batrisya dah 3 tahun, still pakai pampers lagi...ade juak baca artikel pasal ni and stakat ni ibu cuma selalu bersembang ngan dia, and ingatkan die yg die dah besar, bukan baby lagi so xperlu nak pakai pampers lg dah..kalu nak kencing or yak , just ckp kat ibu...

bab die dah besar tu nmpk mcm dah setuju, tp bab x perlu pakai pampers tu mcm xpaham je lagi..huhuhu.....
kalu nak membuang air besar tu siap pegi menyorok lagi, acaner tu??? hahaha
bila ditanya, tgh buat ape, die marah kitorang balik..kihkih..harap2 nanti lama2 die akan mintak sdiri xnak pakai diaper mcm certain anak org lain...

okla harap ade sudi sharing yer...bye !


sesi membantu ibu buat kerja rumah..;




p/s : sedang memikirkan tentang sambutan hari jadi Batrisya bulan depan !

1 comment:

Sidratul Muntaha said...

potty train kena sabo
letih
by far
setot mgm free diapers kat sekolah..
sbb dah 4 years old
teacher tak abgi
pelik jugak sbbkat sekolah ok je tpi kat rumah?!
jgn arap la..
asyik nak pakai pampersje.
pitam aku

tpi yg pasti
kena sabo..
karpet2
tikar2 tu kenalah tepikan dulu
sbb confirm dia kencing or berak tak ckp tuk permulaannya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts