My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, October 27, 2012

Gambar sambutan besday Batrisya di taska

Alhamdulillah..selesai sudah majlis sambutan besday kecil-kecilan batrisya kat taska pada 18 oktober, khamis lepas...
Hehe...balik je ibu terus tgk and upload gambar ke FB... X sangka plak muka anak ibu ni masam mencuka... Bila tanya nape wat muka mcm tu, rupanya dia malu...huhuhu

Muka dari satu gambar ke gambar lain dah macam copy paste je...xde satu pon yg senyum apatah lg sengih..hehehe..penat ibu cari gamba nak tepek atas kek tu..heheh

Tp kenala dgn tema majlis, iaitu ANGRY BIRD ! So besday girl pon turut "angry"..ngehngeh...

Bergambar dulu ngan kawan2..



Besday girl kene bagi ucapan ?!




Posted via DraftCraft app

Thursday, October 18, 2012

It's her 3rd Birthday !!!

Hari ini 18 Oktober.... Alhamdulillah, syukur masih diberi peluang untuk membesarkan satu-satunya anak dara ibu ni, Nur Batrisya Husna ... How i miss the moment, when you were born...hehehe....masih segar dlm ingatan ni...Anugerah x ternilai dari Ilahi...

Oklah..tayang besday cake yg ibu snap sblm ia dihantar ke taska tadi....later ibu post gambar die celebrate kat taska plak yer...heheh...dgr cite dr teacher dia, diorang amik gamba Batrisya muka masam je...huhu..aduii laa..mmg ssh sgt nak amik gambar die skang..pandai mengelak...hmmm...

Semoga Batrisya menjadi anak yg solehah....dan akan membanggakan ibu dan ayah suatu hari nanti..aminnn..



Bersama hadiah dari ayahnya...

Tuesday, October 16, 2012

Di ambang birthday Batrisya...

Fuhhh.....begitu cepat masa berlalu..
Skang tgh menantikan birthday batrisya yg ke 3 tahun....18 Oktober ni...heheheh..
Ibu plak xsabar....

InsyaAllah, nantikan gambar sambutan besday nya x lama lagi..harap ade la masa nk upload...





Sunday, October 14, 2012

Handphone baru saya...

Hai semua, how's your weekend?

Hmm...sshnya nak cari mood update blog...

Weekend ni kitorang x pegi mana2 pun...just bwk jalan2 si Batrisya tu jek...Sabtu pergi East Coast Mall beli barang dapor sket...and hari ni Ahad, ingat nak bwk pegi pantai plak..lama dah x beriadah memandangkan skang dah nak masuk musim hujan...

Oklah berbalik pada tajuk kat atas...ibu baru je tukar ke iphone...ala bukan yg baru pon, amik yg husband punya...kebetulan die ade dapat free galaxy note setelah terpilih untuk jawab soalan yg sgt simple melalui satu panggilan telefon..heheheh rezeki dia la..
Rezeki ibu jugak, dpt merasa pakai iphone...2nd hand pon jadi la... Hahah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts