My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, December 31, 2013

Promo Dec 2013: Harga promosi OMEGAGUARD shaklee

***STICKY MODE***

PROMOSI DISEMBER 2013 BUY 6 FREE 1 : OMEGAGUARD SHAKLEE


PENGUMUMAN!!!

bulan ni saya nak lancarkan YEAR END SALE... harga special untuk kesemua set vitamin shaklee.
Special lagi bila bulan ni promo buy 6 free 1 untuk Omegaguard.

Harga runtuh bagi set shaklee berikut:

Harga promosi SET SLIMMING SHAKLEE
Harga promosi SET BUASIR SHAKLEE
Harga promosi SET GOUT SHAKLEE
Harga promosi SET SAKIT JANTUNG & DARAH TINGGI SHAKLEE
Harga promosi SET KESIHATAN LELAKI SHAKLEE

banyak lagi lah.. yang pasti ... lebih jimat lah.. dan set shaklee yang lain juga masih ada DISKAUN dan ada yang bajet.
harga 1 botol Omegaguard shaklee adalah RM136 semenanjung dan RM140 bagi sabah/sarawak.

DISEMBER ini, harga 1 botol jadi rm XX.XX sahaja... haaahh... bawah rm100 okay!!! mana tak jimat..
tak percaya? jom sms/whatsapp saya untuk tahu harga murah omegaguard tersebut...jangan tunggu bulan depan. memang  tak dapatlah harga macam tu ye.

Lagi satu if beli 1 set yang ada 6 botol percuma 1, anda juga layak untuk dapat KEAHLIAN PERCUMA SHAKLEE!







Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee:

1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair
sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)

2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.

3. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari
ketumpatan minyak hati ikan.

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-
satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3
semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.

6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal
berteknologi terkini

7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask
omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum,
merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan
otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE
(lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout

Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:-

- Mencegah insomnia
- Mengurangkan tekanan emosi
- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
- Membantu memperbaiki masalah autism
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
- Mengurangkan masalah schizophrenia
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

 credit to : sihatmacamyaya

Klik SINI untuk testimoni omegaguard!

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

Promosi istimewa 31 Disember 2013 : jom preorder shaklee dengan harga murah!

Salam semua...
Ibu_batrisya dah selamat bercuti pun,. Alhamdulillah...impian tercapai..ada masa ku tepek gambar n cerita sikit ye..,

Skang ni nak buat promosi ambang tahun baru 2014!

Harga runtuh untuk set kanak-kanak bijak dan banyak lagi...nak preorder pon boleh, janji bayar sebelum jumaat pukul 12 malam ye...hihi

Ok..nak harga special shaklee?

Cepat2 sms/whatsapp 019-9887126

Wednesday, December 18, 2013

Rahsia masker dari vitamin E dan ESP shaklee

Credit pic to : M.iffah

Salam n selamat sejahtera semua...haa..mesti ramai lagi tak tahu apa lagi kegunaan vitamin E dan juga ESP... bukan sekadar untuk ditelan je tau...
Ni nak bagi tau, vitamin E shaklee dan ESP shaklee juga boleh dibuat MASKER okayy....

Saya sendiri dah cuba lumur vitamin E kat muka, Alhamdulillah...kecut jerawat...hmmm nanti nak try buat masker ESP pulak, mana la tau kut jadi lagi gojes...hahahah

So apa tunggu lagi, 2 in 1, kecantikan dalaman dan juga luaran, tak rugi mencuba keduanya....hasilnya kecantikan semulajadi atau natural beauty orang cakap...hehehhe.... jom sama2 cantik dan cun... nak lagi best, cubala set skincare shaklee yang terdiri dari vitamin C, vitamin E, B complex dan ESP sebagai tambahan. Harga set skincare shaklee juga amat berbaloi kerana vitamin tersebut boleh digunakan untuk 4 - 6 bulan.... kalau bahagi kepada bulanan, tak sampai seratus pun kita melabur!

Berminat? Sms/whatsapp 019-9887126 atau PM saya di FB page WARDAZRI VITASHOPPE !

HARGA RUNTUH SET SKINCARE SHAKLEE 
hanya pada yang order dan yang buat payment rabu, khamis & jumaat (18, 19 dec & 20 dec) sahaja!

TAWARAN HEBAT juga untuk semua set yang ada pembelian ESP!!!

Friday, December 13, 2013

Testimoni setelah ikhtiar hamil dengan GLA & ZINC SHAKLEE

Alhamdulillah...malam2 buta dikejutkan dengan sms dari pelanggan kami....menyatakan yang dia dah pun hamil 1 bulan setelah 2 bulan amalkan set kesuburan shaklee ini..syukur...happy dapat bantu lebih ramai pasangan suami isteri untuk dapatkan zuriat.

Rahsianya? Tips nak hamil?
Ohhh...dah tentu salah satunya dengan pemakanan seimbang dan anda boleh ikhtiar dan usaha hamil dengan set kesuburan shaklee.

Pasangan ni hanya ambil set kesuburan shaklee paling bajet je pun, iaitu zinc dan gla complex...harga set kesuburan shaklee yang bajet ni tak sampai rm130 pun dan boleh tahan hingga hampir 4 bulan. (Bergantung pada masalah anda).

Cara pemakanannya? Of course, ekslusif hanya untuk pelanggan kami sahaja!

Berminat nak cuba? Harga special untuk anda yang sms/whatsapp ke 019-9887126 (wardah).
Jangan tunggu lama2 okay...takan nak tunggu lagi 3 bulan? 6 bulan? Baru nak cari...

FAST ACTION , FAST RESULT okay!

Wednesday, December 11, 2013

CLEARANCE SALE SHAKLEE by Wardazri VitaShoppe~ harga shaklee terbaik!

CLEARANCE SALE SHAKLEE...!!! Hanya di Wardazri VitaShoppe kami. (Tiada kena mengena dengan pihak ketiga)

Memandangkan saya atau lebih dikenali sebagai ibu_batrisya, akan bercuti dari 20 hingga 29 december ini.
Sempena dgn itu, kami nak buat CLEARANCE SALE untuk stok yang ada....
Haa...so jgn segan , jgn malu utk bertanya harga vitamin shaklee ini...murah2 saja... tak kira di mana anda berada, saya cuba bagi harga terbaik!

Ingat, sesetengah nutrien tidak boleh dihasilkan sendiri oleh badan kita, maka dengan itu kita perlu dapatkan makanan tambahan seperti vitamin shaklee sebagai pelengkap pada nutrisi harian kita. Pilih lah shaklee yang sudah tentunya SELAMAT, SEMULAJADI & BERKESAN!

Pengeposan terakhir pada 19 dec (khamis), dan pengeposan seterusnya akan dibuka semula pada 30 dec (isnin)!

Jom grab harga terbaik dari kami!

PM, sms/whatsapp 019-9887126 (wardah)
COD area Kuantan dan delivery ke seluruh Malaysia inc sabah/sarawak.

Saturday, November 30, 2013

November: Harga promosi Buy 6 free 1 - VIVIX

**STICKY MODE**


Alhamdulillah, promosi collagen powder dah pun berlalu bulan lepas....
Now, November sekali lagi shaklee buat promosi beli 6 botol percuma 1 botol bagi VIVIX !

Nahh.... sesiapa nak kurangkan bacaan kencing manis (ada yang ambil 2 minggu dah drop bacaan dari berbelas ke bacaan normal), nak awet muda, nak tingkatkan kesihatan secara sihat dari dalam...ayuhh cuba vivix...Inilah masanya untuk nak dapatkan vivix dengan harga lebih murah dan super jimat!!!

harga 1 botol vivix juga jatuh menjunam...jimat hampir rm50 tau... apa lagi, jom beli lebih dari 1 botol...lagi jimat beratus ringgit... harga retail vivix lebih kurang rm400++ tau....so sesiapa nak harga diskaun vivix shaklee kurang dari rm400 iaitu lebih kurang rm3xx....jom hubungi saya segera...sangat berbaloi ok...

kalau anda boleh beli barang mahal untuk sendiri, apa salahnya melabur sikit untuk kesihatan yang tiada galang gantinya ni kan??? hanya dalam bentuk cecair...sesuai bagi yang sukar untuk telan pil banyak2 tu....

okay untuk info lain mengenai vivix...
klik SINI

jom tengok testimoni vivix untuk pesakit kencing manis atau diabetes ini :


Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

Wednesday, November 27, 2013

HERB-LAX kembali..nak cari harga set kurus shaklee bawah rm100?

Yup.... HERBLAX shaklee kini kembali... saya telah pun order beberapa botol untuk pelanggan tersayang... nak jugak? Haa cepat contact saya ye...harga pasti hebat...sehebat produknya!

Ok, jom tengok apakah keistimewaan dan kelebihan HERBLAX :

Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi herba semulajadi : alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root.

Kesemua herba ini sangat terpilih dan ditapis kualitinya.bahan2 ini Susah juga didapati sebab tu herblax selalu out of stock ye.

Fungsi utama herblax :

♥ pembersihan najis yang tersekat
♥ merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
♥ membantu masalah sembelit
♥ tindakan pembersihan yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit.
♥ mengempiskan perut
♥ ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman herba.

Haaa...so macam mana?

Nak kempiskan perut
Tengah cari tips nak kurangkan perut boroi
Nak kurus cara selamat

Jom lah cuba Herblax ni ye...

Harga herblax Takde sampai ratus2 pun.... boleh tahan lama juga. Yang penting lulus KKM, HALAL dan SELAMAT!

Sms/whatsapp segera 019-9887126 (wardah)



Nak yang bajet dan lagi berkesan proses kurus itu? Boleh cuba gabungan HERBLAX + LECITHIN . Pasti meletop! Harga masih bawah rm100 tau...murah bukan?




Tuesday, November 26, 2013

Cadangan vitamin untuk sakit sendi & lutut


Ade tak orang kesayangan atau diri anda sendiri yg mengalami sakit sendi & lutut?

Boleh juga dihadiahkan untuk ibu & ayah tersayang...kesihatan mereka pastinya sangat berharga!

Kebaikan Set sakit sendi & lutut ini:

¤ memberi sokongan nutrisi pada kolagen dan komponen penting penghubung tisu lain yang memberi kekuatan dan struktur untuk sendi.

¤ membantu mengekalkan tulang yg kuat

¤ membantu melegakan sakit sendi dan inflamasi terhadap sendi

Mahu harga special untuk set sakit sendi shaklee ini?

Sms/whatsapp
Wardah | 019-9887126

Monday, November 25, 2013

Testimoni vitamin untuk kurus @ set slim shaklee

Salam...

Siapa lagi yang masih tercari set kurus shaklee? Nak set slim shaklee yang bajet saja? Semua ada.....

Jom tengok dulu testimoni kat bawah ni.

Testimoni set kurus shaklee #1:

Akak ni katanya lepas 2 minggu amalkan full set slim shaklee ni terus turun 5kg..... sampailah jadi macam gambar belah kanan sekali tu....cun, kurus & gebu kan?
Dia amalkan full set slim iaitu : ALFALFA, LECITHIN, OMEGAGUARD, ESP & CINCH MIX SHAKE.

Tak mahukah anda jadi secantik beliau? Pelaburan yang sangat berbaloi ok!

Testimoni set kurus shaklee #2:

Hanya dengan makan lecithin....lepas 3 minggu boleh lost 5 kg okeh! Nasi semua makan cam biasa katanya sebab takut susu badan drop....penangan menyusu badan ditambah dengan pembakaran lemak oleh LECITHIN memang lagi cepat la kurus...lagi jika ambil full set vitamin untuk slim shaklee...lagi meletop laa.. heheh

nak harga runtuh bagi semua vitamin untuk slim dari shaklee atau set kurus shaklee yang bajet? Cepat2 sms/whatsapp saya di 019-9887126 (wardah).

Testimoni #1:


Testimoni #2:

Thursday, November 21, 2013

Testimoni set skincare shaklee (vitamin kecantikan Shaklee)

Hi semua...

Hari ni saya nak share testimoni set skincare shaklee atau set penjagaan kulit shaklee yang dalam bentuk tablet & minum.

Semestinya dalam set skincare shaklee tu terdiri dari:

¤ Vitamin C 500mg
¤ B complex
¤ vitamin E

Dan optional, boleh add on ESP dan GLA...

Tahan untuk kegunaan 4-6 bulan...amat berbaloi.

Konsultasi percuma juga akan diberikan khas untuk customer saya !

Ok jom tengok testimoni di bawah:

Testimoni set skincare shaklee #1:
Amalan pemakanan set skincare yang konsisten selama 6 bulan membuahkan hasil yang CERAH dan CUN!

Testimoni set skincare shaklee #2:
Kulitnya juga semakin CERAH dan BERSERI. Yang penting katanya amalan pemakanan harian mesti berkhasiat serta minum air masak yang mencukupi memberi kesan ketara. Pembaik pulih kulit berlaku dari dalam dengan bantuan SET SKINCARE SHAKLEE !

Berminat? Nak tahu harga special set skincare shaklee ini?

Nak kesan cepat lagi? Boleh cuba VIVIX atau COLLAGEN POWDER SHAKLEE ;)

Sms/whatsapp 019-9887126.

Testimoni #1:


Testimoni #2:

Wednesday, November 20, 2013

Senarai pengedar sah SHAKLEE untuk COD berdekatan kawasan anda !

Buat anda di luar sana, yang berminat nak cuba SHAKLEE, nak dapatkan produk shaklee,
mahu pick up sendiri barang atau perlukan khidmat COD, anda boleh lihat dan hubungi nama dealer shaklee atau pengedar sah shaklee atau juga dikenali sebagai SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR yang berkenaan seperti di bawah :

Nama SID : Rabiatul Hasma (ID : 947922)
call/sms/whatsapp : 012-9037356
COD Area : Sg. Besi, Pandan Indah,
Tasik Selatan, KUALA LUMPUR.

Nama SID : Feyruz (ID : 947926)
call/sms/whatsapp : 013-9321994
COD Area :Beserah, Bandar Kuantan, Indera Mahkota, UMP Gambang, Kolej Shahputra, Beserah, Balok, Kuantan, PAHANG.

Nama SID : Rodiffa Nasir (ID : 947929)
call/sms/whatsapp : 013-3395357
COD Area :Subang Jaya, Bandar Sunway, Bukit Jelutong & Shah Alam, SELANGOR.

Nama SID : Lizawana (ID : 1024671)
call/sms/whatsapp : 013-4887082
COD Area :Sg. Petani, Gurun, Kuala Ketil, Tikam Batu, KEDAH & sekitar WP LABUAN.

Nama SID : Rahimah (ID : 1066672)
call/sms/whatsapp : 019-4096693
COD Area : Jitra, Changloon , Kuala Nerang, Pokok Sena, Sik, KEDAH

Nama SID : Nurul Faizah (ID : 1068546)
call/sms/whatsapp : 017-9241126
COD Area :Pekan, Kuantan, PAHANG.

Nama SID : Noor Zaini (ID : 993080)
whatsapp : 019-7580069
call/sms : 012-9109444
COD Area :Alor Setar, Kg Ganding, Alor Mengkudu, Gunong Keriang, Sungai Baru, Taman Saga, KEDAH.

Nama SID : Murni (ID : 1076076)
call/sms/whatsapp : 012-8896072
COD Area :Kota Kinabalu, sekitar Universiti Malaysia Sabah, SABAH.

Nama SID:sazlina(1077810)
call/sms/whatsapp : 0139335848
COD area: Kemaman,KL & Manjung

Nama SID : norliza binti embren (ID:(947928)
CAll/ sms/whatsapp:0193628677
COD Area: cheras,kampung pandan,pandan jaya,bandar tun razak,bandar tun hussien onn,KUALA LUMPUR

Nama SID : Zuraidah Edah (ID:(1075046)
CAll/ sms/whatsapp:0192078269
COD Area: meru klang, shah alam, puncak alam, puncak perdana, SELANGOR

Untuk kawasan yang tidak tersenarai, harap maaf, WARDAZRI MILLIONAIRE TEAM belum ada wakilnya lagi kecuali jika anda mahu jadi salah seorang dari mereka?

Nak tahu lanjut tentang bagaimana nak JOIN... klik SINI

atau sms/whatsapp saya, WARDAH di nombor 019-9887126.

Sunday, November 17, 2013

Shaklee merebak di seluruh negara Malaysia!

Alhamdulillah....

Beberapa shaklee billboard telahpun dipasang di sepanjang lebuhraya utara-selatan!

Nampaknya SHAKLEE semakin melebarkan sayapnya...
Sudah semakin dikenali dan dipercayai...
Mana tidaknya, shaklee sudah lebih 50 tahun di pasaran...

ALAWAYS SAFE
ALWAYS GREEN
ALWAYS WORK

Jadi tidak ada sebab kenapa anda yang berminat nak bisnes shaklee rasa gusar dan keliru...
Pilihlah side income yang tepat untuk masa depan anda.

SHAKLEE sudah terbukti telah mengubah kehidupan saya bukan saja dari sudut ekonomi, tapi juga dari segi rohani dan semangat diri...Alhamdulillah...dengan izin Allah swt jua....

Ayuh sertai group jutawanmagik kami!

Sms/whatsapp 019-9887126 (wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, November 14, 2013

Testimoni vitamin tambah berat badan

Hi semua...

Hari ni nak share testimoni untuk vitamin tambah berat badan..

Sebelum tu mari saya perkenalkan vitamin dalam set tambah berat badan atau set gain weight ni..:

1. Mealshakes
2. Vitalea
3. B complex

Ramai yang tanya, menjadi ke?
InshaAllah jika konsisten, makan yang high calory selalu, tak mustahil okay... jom ikhtiar dengan set tambah berat badan dari shaklee ini... tiada kesan sampingan.

Yang pasti SELAMAT, SEMULAJADI & BERKESAN

vitamin di atas akan membantu menambahkan selera makan anda dan bonusnya...

Tubuh makin sihat bertenaga
Kurangkan keletihan
Kulit juga boleh cantik

Set tambah berat ini tahan untuk kegunaan 2-4 bulan tau!
Harga retail rm264, so mahu harga special set tambah berat ini? Oppss cepat2 sms/whatsapp saya ye di nombor 019-9887126 untuk tahu harga special dari saya.

COD area berdekatan KUANTAN.

Pelanggan ini dah naik berat hampir 3kg dalam masa sebulan !

Thursday, October 31, 2013

Harga Promosi Shaklee Collagen Powder: Buy 6 free 1, atau 1 kotak harga bawah RM2XX!

***STICKY MODE***

Yesss.... promosi yang dinanti juga oleh ramai orang di Malaysia...


Bulan Oktober, promosi beli 6 percuma 1, SHAKLEE COLLAGEN POWDER.

Nak hilangkan jeragat?
Mahu awet muda?
Nak hilangkan kedut di muka ?
Nak kulit lembab dan tegang ?
Nak cerahkan kulit?
Nak suburkan rambut?
Mahu kecilkan liang pori di muka?
Nak kurangkan sakit sendi?
Kurangkan keletihan?

Dan banyak lagi manfaat lain, shaklee collagen powder la jawabnya...

Antara manfaat shaklee collagen powder ni ialah:

- meningkatkan kelembapan kulit
- mengurangkan kekasaran dan kekeringan kulit
- meningkatkan kelembutan & kelicinan kulit
- meningkatkan keanjalan, ketegangan dan elastisiti kulit
- meningkatkan ketebalan rambut
- menambah keserian , tona & warna kulit
- mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
- menyokong kesihatan sendi dan tulang

Ujian klinikal juga membuktikan bahawa kesan ketara boleh dirasai setelah 8 minggu penggunaannya....
Collagen ini juga boleh dibuat masker ye....hehe


Nak harga promosi tergempak collagen ni? Harga promosi shaklee collagen powder ini sekotak adalah bawah RM210 sekotak untuk bulan ni. Beli 2, 3 atau lebih, penjimatan beratus ratus ringgit...
buat pegetahuan,
Harga retail collagen powder ialah rm298/rm312 bagi semenanjung/sabah & sarawak.

Nak tahu berapa sebenarnya harga special shaklee collagen powder ini dari saya? Jom sms/whatsapp sy di 019-9887126..

Jika beli 1 set iaitu 6 kotak free 1, anda bukan saja dapat FREE MEMBERSHIP tapi juga layak untuk dapat Bonus atau  cashback sebanyak RM110! Jimat bukan?!!

Promosi hanya setahun sekali ye..,,lepas ni takde dah...jangan merayu la nak harga promo...hanya di bulan OKTOBER... jom rakyat malaysia, termasuk sabah dan sarawak...jom order!

Untuk testimoni shaklee collagen powder, klik link di bawah :



Tuesday, October 29, 2013

Mahu join bisnes shaklee?

Salam semua....
Okay tak mahu cakap banyak2....
Sesiapa yang berminat sangat nak try bisnes shaklee, nak tanya macam2 yang bersarang dalam kepala,
Boleh hubungi saya,

Wardah
Sms/whatsapp 019-9887126
Wardah.rosa@gmail.com

Saya yang akan bimbing anda, walau di mana jua anda berada...jarak bukan lagi penghalang untuk berjaya okay!
Saya yang akan tunjukkan jalannya...
Dan jalan ini tiada lampu isyarat...terpulang pada diri anda sendiri nak berlari laju2 atau nak berhenti tiba2...hehe

Tapi, inshaAllah.... semua orang boleh berjaya dengan shaklee.,.sebab saya sendiri sudah merasai manisnya bila setiap bulan dapat bonus yang semakin bertambah... :D

Soal Kenaikan harga minyak atau pun barang sudah tidak menjadi bebanan lagi kerana income shaklee dah banyak menampung kehidupan kami sekarang, alhamdulillah...
So apa tunggu lagi! Hubungi kami segera....


Thursday, October 24, 2013

Harga Set Skincare Shaklee murah dan amat berbaloi!

Salam semua,
ini dia, SET SKINCARE SHAKLEE PREMIUM kembali!

inilah antara set skincare yang menjadi buruan ramai, tambah lagi dengan kemunculan semula shaklee sustained release Vitamin C Plus 500mg... barulah mantap...
 Rugi anda tidak mencuba. ramai yang sanggup tunggu vitamin C shaklee tu tau...hampir setahun!


okay ini dia set skincare shaklee premium @ vitamin untuk kecantikan kulit shaklee.
terdiri dari B complex, Vitamin C, Vitamin E dan juga tambahan ESP.

Harga set skincare shaklee ini juga amatlah berbaloi dan boleh dikatakan murah... kenapa?
Kerana satu set skincare shaklee ini boleh digunakan selama 4-6 bulan. Jadi anda hanya perlu buat pelaburan untuk jangka masa panjang demi kecantikan kulit anda. Purata sebulan tak sampai pun rm100.

jom lihat fungsi dan kelebihan set skincare shaklee ini:

B COMPLEX - mengatur peredaran atau aliran darah sekaligus membantu mencantikkan kulit dari dalam menghasilkan kulit yang kemerahan dan glowing gitu.

VITAMIN C - merangsang pembentukan kolagen. membantu kurangkan kedut, mencerahkan kulit, melambatkan penuaan serta menyekat pembentukan pigmen. (Bagus untuk kurangkan jeragat)

VITAMIN E - melambatkan penuaan, kurangkan kedut, garis halus, Kurangkan parut, akne dan bintik penuaan. Bagus untuk kurangkan jerawat dan cerahkan kulit. 

ESP - baik untuk awet muda, membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan lain-lain. Ia merangsang pembentukan semula kulit dan otot serta kurangkan kedutan, kembalikan seri wajah dan kurangkan atau pudarkan kesan parut.

so,

NAK HILANGKAN JERAWAT?
NAK HILANGKAN PARUT?
NAK KULIT CERAH, PUTIH BERSERI?
NAK BONUS BADAN SIHAT?

yess, boleh cuba set skincare shaklee ini...harga berbaloi-baloi!!!

so nak tau harga special set skincare ni?

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126
COD area: Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

Wednesday, October 23, 2013

Sustained Release Vitamin C Plus Shaklee (500mg) yang murah



Kenapa vitamin C shaklee sustained release ini berbeza dari vitamin C brand lain? apakah keistimewaan vitamin C shaklee ini?

  1. Teknologi penghasilan Vitamin C Shaklee adalah sustained release.Kenapa perlu teknologi sustain release? Sebab vitamin c mudah musnah,bersifat larut air dan tidak dapat disimpan lama dalam badan. Sustained release adalah teknologi yang membantu Vitamin C untuk kekal lama dalam badan dimana hanya 100mg vitamin C dilepaskan ke dlm badan setiap sejam
  2. Satu tablet vitamin C Shaklee bersamaan dengan 7 setengah biji oren.
  3. Vitamin C Shaklee lengkap dgn bioflavonoid (bahan penting yang membantu penyerapan vitamin c dengan lebih baik).. dan vitamin C shaklee semulajadi tanpa bahan pewarna atau perisa tambahan.




Vitamin C atau asid askorbik amat bermanfaat pada kesihatan manusia. Semua orang tahu bahawa Vitamin C boleh membuatkan kulit menjadi cantik dan licin. Benarkah begitu?
  • Vitamin C membantu pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit. Perkataan kolagen itu sendiri berasal dari Yunani yang bererti lekat atau bersifat sebagai pelekat.Sebab itulah si pengamal akan mendapati kulitnya lebih licin, tegang dan cantik, dan luka cepat sembuh kerana ia membentuk perhubungan tisu badan yang kuat.
  • Vitamin C menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah pengerasan salur darah, membantu proses metabolisma kolesterol iaitu pembentukan asid hempedu yang penting dalam proses pemecahan lemak. Sebab itulah mereka yang menghidap darah tinggi amat digalakkan mengambil vitamin C bagi mengelakkan stroke dan jantung tersumbat.
  • Detoksifikasi. Vitamin C berupaya mencantumkan bahan logam berat seperti plumbum, raksa, arsenik dan lain-lain toksik menjadikan ianya tidak bahaya pada buah pinggang dan dapat dinyahkan daripada badan dengan lebih mudah. Mereka yang merokok patut menjadikan vitamin C sebagai kawan baik kerana ia dapat membersihkan darah dan mengelakkan buah pinggang anda daripada mengalami kerosakan yang teruk.
  • Vitamin C juga berperanan dalam pengeluaran hormone antistress dan interferon (hormone fungsi imun). Mengikut doctor Bruce Miller, the more you stress the more you need vitamin C. Kita tahu bahawa stress boleh memusnahkan vitamin C dan oleh kerana kekurangan vitamin C sistem keimunan kita menjadi lemah dan mudah diserang penyakit.
  • Penyakit skurvi adalah akibat kekurangan vitamin C. Sesiapa yang mengalami pendarahan pada badan, lebam-lebam, gusi mudah berdarah, gigi mudah tercabut dan luka lambat sembuh, pendarahan dalam otot dan sendi adalah disebabkan kekurangan vitamin C. Jelas sekali vitamin C adalah umpama gam yang melekatkan sel-sel lalu menjadikan tisu-tisu dalam badan kita tidak mudah koyak atau terluka. Mereka yang sedang sakit adalah disarankan mengambil vitamin C pada dos yang lebih tinggi bagi mempercepatkan proses penyembuhan,
  • Kita digalakkan mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran lima kali sehari. Namun kekangan masa dan tekanan kehidupan masa kini menyebabkan vitamin C tidak dapat diserap oleh badan secara optimum dan lebih banyak keluar melalui air kencing. Menurut Dr Bruce Miller, dos yang dicadangkan ialah 500mg sehari iaitu bersamaan 7 setengah biji Oren. Jika kita mampu, tidak perlulah menelan pil tetapi jika sebaliknya adalah dinasihatkan agar mendapatkannya dalam bentuk tablet.
credit to mamafaiz


untuk info lain mengenai vitamin C shaklee... klik SINI

Jadi, apa lagi yang anda tunggu?
Bandingkan harga vitamin C shaklee ini dengan jenama lain...
1 botol Vitamin C shaklee (500mg) ada 180 biji, untuk kegunaan selama 6 BULAN!
Harga vitamin C shaklee ini rm92.50, maka untuk sebulan, hanya RM15+ sahaja! MURAH bukan?!!

Dah ramai yang mencuba sehinggakan vitamin C shaklee ini out of stock selama setahun! punyala HOT sangat kan...Rugi jika anda tak mencubanya tau..

Mahu harga super special vitamin C shaklee (500mg) ini? 

sms/whatsapp saya, WARDAH di nombor 019-9887126
FB page: Wardazri Vitashoppe
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, October 21, 2013

Sustained Release Vita C 500mg is available NOW!

Ok... vitamin C shaklee 500mg sudah dibuka untuk dijual!

Secara ringkasnya....kelebihan sustained release vitamin C plus ini adalah :
¤ membentuk kolagen
¤ memperbaiki simptom pendarahan
¤ peningkatan sistem imun
¤ memerangi kanser
¤ mencantikkan kulit
¤ memperbaiki insomnia
¤ mengekalkan kolesterol sihat

So, yang nak hilangkan parut, nak cerahkan lagi kulit, nak lagi cun, nak tingkatkan imun...meh order... harga vitamin C 500mg shaklee murah2 je..

For info, vitamin C shaklee ini juga terdapat dalam :
SET IBU HAMIL
SET IBU MENYUSU
SET PANTANG @ SET BERSALIN
SET RESDUNG/ALAHAN/EKZEMA
SET SKINCARE

untuk info lain tentang shaklee sustained release vitamin C Plus (500mg) , boleh klik SINI

Mahu harga special?
Sms/whatsapp Wardah, 019-9887126
FB page : WARDAZRI VITASHOPPE
COD area bandar Damansara, indera mahkota, gebeng, Kuantan...

Friday, October 4, 2013

Testimoni collagen powder shaklee...jom cuba dengan harga mampu milik!

Alhamdulillah...dapat juga kumpulkan beberapa testimoni untuk dinilaikan sendiri oleh pembaca sekalian.

Jom kita tengok apa kata mereka yang dah selamat mengamalkan Shaklee Collagen Powder.

Testimoni collagen powder shaklee #1
  • masalah rambut gugur akhirnya dapat di atasi dengan shaklee collagen powder



Testimoni shaklee collagen powder #2 :

  • kulit lebih licin, lembut dan bersih hanya dengan memakai masker dari ESP dan collagen powder
  • kulit makin cerah dan berseri
  • shaklee collagen powder juga menghangatkan lagi hubungan suami isteri ;)


Testimoni shaklee collagen powder #3 :

  • shaklee collagen powder juga dapat hilangkan stretchmark dan juga selulit!


Testimoni Shaklee Collagen Powder #4 :

  • Shaklee collagen powder juga sesuai untuk ibu menyusukan anak dan ada yang mendapati susu badan makin banyak dan meriah !
  • Cik B juga makin tegang dan anjal ;)


Testimoni Shaklee Collagen Powder #5:

  • hari ke-8 dah rasa kesan shaklee collagen powder ni... memang berbaloi !


Testimoni shaklee collagen #6 :

  • Juga dapat mengurangkan atau mengatasi masalah rambut gugur


Testimoni shaklee collagen Powder #7:

  • Selepas 2 kotak shaklee collagen powder, kulit makin cerah dan lembut
  • kulit tak berminyak ataupun kering bila duduk dalam aircond



Testimoni shaklee collagen powder #8 :

  • Dengan campurkan collagen powder dan ESP, tumit yang merekah dapat dilicinkan dan tak kasar lagi
  • kulit lebih moist atau lembap


haaa....macam mana? teruja tak nak cuba shaklee collagen powder?
sekarang lah masanya untuk mencuba.... sangat jimat harga collagen shaklee ni untuk sekotak.

nak cerahkan kulit, pudarkan jeragat, hilangkan pigmentasi dengan collagen shaklee?
nak hilangkan garis halus, kedutan di wajah dengan shaklee collagen?
nak lembapkan kulit dengan collagen shaklee?
nak suburkan rambut dan atasi masalah rambut gugur dengan collagen shaklee?
nak kurangkan kesakitan sendi dengan collagen shaklee?
nak anjalkan payudara dengan collagen shaklee?
nak menambahkan keintiman hubungan suami isteri dengan collagen shaklee?

apa lagi,, jom dapatkan harga collagen powder shaklee yang murah-murah saja dari kami... penjimatan lebih dari RM80 untuk 1 kotak.... harga runtuh shaklee collagen powder hanya di bulan OKTOBER 2013... sempena promosi beli 6 percuma 1 !

whatsapp saya di 019-9887126 atau LIKE dan PM FB page kami di WARDAZRI VITASHOPPE untuk dapatkan collagen powder shaklee dengan harga mampu milik... boleh kongsi beli dengan orang sekitar dan anda mungkin dapat FREE MEMBERSHIP, FREE sebotol COQhealth Plus serta layak untuk dapat cash back sebanyak RM110 !!!

Wednesday, September 25, 2013

Fenomena Sustained Release vitamin C 500mg Shaklee

Hai semua...
Mungkin ada lagi tak tau yang vitamin C SR 500mg shaklee dah lama kehabisan stok..hampir setahun ye...punya HOT SELLING tau vitamin C shaklee ni...
Kat sini saya ingin buat pengumuman,  bahawasanya fenomena vitamin C 500mg shaklee akan wujud kembali di mana ia akan muncul semula untuk dijual kepada semua pada hujung bulan OKTOBER ini !
Ingat ye.... end of october, SUSTAINED RELEASED VITAMIN C PLUS 500mg will be back!
Jom pakat preorder vitamin C 500mg SR ni banyak2 sebelum kehabisan stok lagi! Jangan berputih mata kalau dah habis....
Jika anda preorder or book sekarang, harga SR vit C 500mg ni pastinya harga yang special? Brape???
Ok, harga retail vit C 500mg shaklee ni sebotol Rm92.50 untuk semenanjung, manakala sabah/sarawak, Rm97.50 sebotol.
Mau harga special sustained release vitamin C 500mg dari saya? Haaa...apa lagi book cepat...beli 2-3 botol sekaligus...jimat postage....jimat juga dari segi harga...lagi bagus kalau dapat bagi deposit, confirm saya simpankan siap2 untuk anda semua...
kalau nak harga special tu....boleh Sms/whatsapp saya Wardah di 019-9887126 !
Harga menarik menanti anda...sebotol mampu bertahan untuk kegunaan 6 bulan okay! Ramai dah berkulit cantik dengan vitamin C 500mg shaklee ni...hehe
INGAT!!!  Akhir bulan OCTOBER 2013 ni, vitamin C 500mg shaklee akan muncul semula!

Thursday, September 19, 2013

Harga Set Shaklee bajet bawah RM150!


salam dan selamat sejahtera semua pengunjung blog ibu batrisya dan shaklee ni...
now saya nak promosikan pelbagai set vitamin shaklee harga bawah RM150 !!! khas untuk mereka yang mungkin mempunyai kekangan bajet untuk mencuba vitamin SHAKLEE...

Adakah anda sedang mencari ;

Harga SET PANTANG SHAKLEE atau set bersalin bawah RM150?
Harga SET KESUBURAN SHAKLEE bawah RM150?
Harga SET KURUS SHAKLEE bawah RM150?
Harga SET MENYUSU SHAKLEE bawah RM150?
Harga SET MENYUSU + KURUS SHAKLEE bawah RM150?
Harga SET PANTANG + MENYUSU SHAKLEE bawah RM150?

Haaa...makanya anda berada di blog yang tepat... terdapat juga set bajet untuk masalah kesihatan yang lain.
bagaimana nak dapatkan harga special macam ni? cuma sms atau whatsapp saja saya, Wardah di no 019-9887126.... Saya akan nyatakan harga beserta kos penghantaran yang kurang dari RM150. Harga pastinya meletop !!!

Ingin tahu lagi tentang set yang saya tawarkan di atas boleh klik tag atau label di sebelah kanan ni ye... Anda boleh lihat testimoni juga.

segala maklumat lanjut mengenai produk beserta FREE CONSULTATION akan saya berikan bagi memastikan anda mendapat kesan yang optimum !

Wednesday, September 11, 2013

Nutriferon, untuk ibu menyusu tingkatkan imun bayi

[Nutriferon utk ibu MENYUSU?]

● Ibu menyusu tapi sedang sakit/demam, tak nak mkn ubat klinik ?
● baby masih menyusu, umur kurang 2 tahun demam, selsema, batuk atau masalah imun badan yg lemah?

Okay, maka inilah ikhtiar ibu2 semua agar anak yg masih menyusu makin sihat, termasuk tingkatkan kesihatan ibu juga. Jgn risau, production susu badan juga tidak akan terganggu malah ibu akan lebih bertenaga walaupun mungkin tpaksa berjaga malam!

Berminat utk tingkatkn imun?

PM, sms/wa 019-9887126

Malah ada juga ibu mendapati bahawa susu badan semakin banyak walaupun dalam keadaan yang tidak sihat ataupun mungkin letih berjaga disebabkan anak yang demam...serius!

Harga nutriferon bawah rm150, terdapat 30 sachet dalam 1 pack. Boleh digunakan lebih dari sebulan bergantung pada keperluan.
Oh ya...bukan saja untuk ibu menyusu ye, ayahnya, kanak-kanak yang demam juga boleh makan. Hanya makan begitu saja atau boleh dibuat air. Nutriferon juga boleh diamalkan untuk menggantikan panadol . Yes bertukarlah kepada yang lebih SELAMAT, SIHAT & SEMULAJADI!

Lain info mengenai Nutriferon, klik label Nutriferon di sebelah kanan ini ;)

Saturday, September 7, 2013

Lagi customer pregnant, ikhtiar hamil dengan set kesuburan suami isteri shaklee!

Alhamdulillah...SEGALA PUJI BAGI ALLAH SWT...

nak share lagi berita gembira... ini semua gara2 promosi GLA Complex bulan 7 yang lepas... ramai yang sedang ikhtiar untuk hamil telah cuba set kesuburan suami isteri shaklee ni.

ni lagi customer yang baru je hamil 5 minggu.. pelanggan ni amalkan ESP + GLA + vitamin E untuk isteri manakala untuk suaminya pula Vitamin E dan Zink... kiranya belum sampai 2 bulan makan , beliau dah pregnant! gembira saya terima khabar ni...asalnya untuk bertanya khabar je...hehhehe


so sekiranya anda sukar hamil dan teringin sangat nak menimang cahayamata... jom ikhtiar pula dengan SET KESUBURAN SUAMI ISTERI SHAKLEE ni... apapun semuanya dengan izin ALLAH SWT...inshaAllah..

jika ada masalah bajet, jom cuba set kesuburan bajet ini yang terdiri dari ZINC dan GLA complex... harga set kesuburan bajet ini pun tak mahal, berbaloi kerana boleh digunakan sehingga 4 bulan! hahh 4 BULAN?!! yer... bergantung pada masalah yang anda hadapi... jadi apalagi... jom segera hubungi saya atau rakan pengedar saya yang berdekatan untuk order dan mendapat harga set kesuburan suami isteri yang sangat SPECIAL ! hihi...


Gla juga mampu mengatasi masalah cyst, PCOS, kitaran haid yang tak teratur yang mungkin menjadi punca anda sukar untuk hamil... jom kami bantu anda...FREE CONSULTATION yer... jadual cara makan vitamin juga akan disediakan... :)

Klik link di bawah untuk lain2 testimoni set kesuburan :

untuk info mengenai GLA COMPLEX :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts