My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, January 30, 2013

BLOG make-over !

Hmmm.... 2-3 hari ni tengok blog sendiri ni rasa lain macam plak....
Maksud ibu blog ni macam ada satu kekurangan...background dah hilang...bila cuba tambah balik tak muncul pulak...

Dah tak tau apa yang patut di edit lagi...nak kena buat make over dah nampaknya ni kat my blog tersayang ni..bagi nampak kelainan dan lebih fresh dan updated !

Rasa macam nak suruh and upah somebody buatkan semula template and layout blog ni...heheh tu dia...mengalahkan orang buat bisnes aje...siap nak upah2 orang..eh tapi blog ni pon salah satu punca pendapatan jugak aper....Nuffnang sayang kan bagi ibu duit jugak! Income juga tu....hihihi.....

Ok cukup sampai di sini bebelan ku...byeeeee.......

Posted via DraftCraft app

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts