My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, January 18, 2013

Sambut tahun 2013 di Cameron

Ok...lama menyepi...just a simple update from ibu_batrisya...ngeee..

Pada 31/12/2012 yg lepas , ibu bersama seluruh family belah mertua telah selamat ber 'family day' di Cameron Highland.... Alhamdulillah, semua abg, adik ipar, ipar duai turut serta dlm program yg julung2 kalinya diadakan.... Sudah tentulah ini cetusan idea ibu sendiri dan syukur semua bagi kerjasama amik cuti dan sebagainya...

Apa yg ibu harapkn agar silaturrahim antara kami sekeluarga makin lama makin erat... InshaAllah, jika ade rezeki lagi, kita buat lagi..heheh

Oh ya..di sana kami tinggal di Rose Apartment, berhampiran dengan Kea Farm, tmpt jual sayur-sayuran, bunga dan of course Strawberry !!! Apartment pon cukup luas utk kami sekeluarga...alah, nak duduk sehari je pon... New year, 1/1/2013 kitorang dah check out...
Yg penting seronok ! ;))

Ni dia gambar budak kerinting tu...bukan main seronok lg dia kat sana dgn payung, topi...serba merah...huhu

Posted via DraftCraft app

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts