My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, January 23, 2013

Toilet training done!

Alhamdulillah, boleh dikatakan toilet train utk Batrisya dah berjaya...walaupun kekadang ada gak terkucil..huhu...rasenye sbb duduk kat umah mmg dia saja x nak bg tau ibu dia...mmg saja bagi ibu marah2... Huhu
Kat taska ok je plak..dah xde masalah terkencing or terberi dlm seluar...maksudnya boleh je dia dgr ckp teacher dia tu..hurmmm... Sabo jela...

Sometimes kat umah, die memberontak n ibu x layan, tau2 dah kencing kat mana2... Huhhh...mencabar kesabaran btul...


Ok..bende alah ni sgt membantu jugak masa nk ajar batrisya tu...ermmm..at least dia mcm ade rase 'teringin' nak masuk toilet sbb ade ni...hehe

Posted via DraftCraft app

1 comment:

Imaan09 said...

tahniah dear.. sy pun baru je buat entry dgn topik y sama.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts