My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, February 3, 2013

Buffered Earning / CPUV Campaigns


hmmm.... blog ni macam dah tak de CPUV Campaigns mana je...rasa yang tengah on going cuma iklan Lactacyd je... harap en. Nuffnang dapat bagi yang baru sebab ibu tengah 'banyak' mood nak tulis blog ni...

Tengah fikir juga apa KEYWORD yang boleh membantu up kan trrafic blog ni. Maklumlah ibu ni bukan artis ke ape yang selalu masuk TV or magazine macam sesetengah mommy yang lain tu. Yang tu confirm tak tulis entry baru pun, unique visitor tetap lebih 1000 ! huhh sungguh jeles...heheh ...takpelah, berblog pun untuk suka-suka je...ada rezeki, adelah...Allah Maha Adil.... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts