My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, February 15, 2013

Hadiah Buds Baby Giveaway dah sampai !

Lama sudah tak update blog. Kami baru saja pulang dari bercuti rabu lepas. Seronok sangat hehehe!

Okaylah warm up blogging dulu sebelum cerita kisah percutian yang tak pastilah berapa hari baru leh siap karang..hehe..

Ibu masuk kerja hari khamis, 14 feb, hari ni kira agak bertuah sebab dapat macam2 hadiah...
Mula2 hadiah giveaway Buds Baby tu dah sampai... Dapat Calming Tummy Rub Cream 30 ml punya...(seperti gambar di bawah) ngeee... Harga kat luar dalam rm30 plus juga rasanya... Cream tu guna untuk kembung perut sebenarnya tapi rasanya mak baby pon boleh guna jugak tu. bau memang best, macam peppermint! Hehe..macam aromaterapi pun ade gak... Gambar bawah sekali tu ialah barang Buds yang memang Batrisya guna termasuklah mandian dan syampu yang takde dalam gambar.

Then ada pulak kawan tempat kerja hadiahkan tudung bawal Aidijuma untuk semua yang ada kat department ibu kerja tu...alhamdulillah rezeki lagi... Hehe

Lepas tu barang yang ibu redeem guna gold point susu wyeth pulak sampai! Ok yang ni kat entry lain pulak ye kita cerita hihi

Apepun, terasa sangat bertuah hari khamis tu...dapat macam2 serentak..syukur ;)



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts