My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, February 4, 2013

I won Buds Baby Friday Giveaway ! Yeayyy...

Alhamdulillah, baru je jadi antara yang bertuah memenangi GIVEAWAY yang dianjurkan oleh Buds Baby.

Mungkin tak semua ibu di luar sana yang tahu apa itu Buds Baby ni kan? Sebenarnya ia adalah rangkaian penjagaan untuk bayi dan bezanya dengan brand lain, ia adalah dirumus dari bahan ORGANIK !

Batrisya ada juga guna mandian, syampu dan juga losyen buds baby ni. Yang losyen tu, alhamdulillah, menjadi juga pada Batrisya yang masa tu mukanya dinaiki bintik-bintik merah yang mungkin juga di sebabkan ruam susu.. Erkk macam pelik pulak ayat ibu ni..haha

So giveaway ni sebenarnya di jalankan kat FACEBOOK BUDS BABY, setiap Jumaat, so sape nak join kena get ready sokmo la.. Anytime diorang keluarkan soalan.

Syukurlah rezeki ibu nak menang untuk soalan tarikh 1 februari tu... Hehe. Nak harapkan cabutan bertuah, memang tak pernah dapat pon seumur hidup ni..huhu

Hadiahnya? Masih misteri...akan di update kemudian ;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts