My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, February 23, 2013

Little Caliphs Tadika Muslim Kreatif

Assalamualaikum semua mommies !

Harap ceria selalu hendaknya... Hari ni nak cerita kisah Batrisya masa pergi open day tadika Little Caliphs, cawangan yang memang dalam Taman tempat tinggal kami ni...

inshaAllah, jika tiada halangan, panjang umur, murah rezeki, ibu merancang untuk hantar Batrisya belajar kat situ untuk sesi pembelajaran tahun 2014, setelah usianya dah masuk 5 tahun ( kalau ikut bulan, baru masuk umur 4 tahun)...
Tapi sebelum masuk ke tadika tu, ada beberapa misi yang perlu dilaksanakan ke atas Batrisya ;

1. Free from diaper - DONE !!!
2. Free botol susu - belum start lagi ! Erkkk.....

Ok, yang no 1 sudah tercapai....yang no. 2 tu tak mula lagi...mungkin kena start dengan beli bekas cawan yang tak de puting tu???

Maklumlah, masa open day tu memang siasat habis apa yang boleh dan tak boleh kat situ...konsep kat tadika tu ialah anak2 mesti berdikari, kalau boleh mandi sendiri, and pandai urus diri sendiri ( erkk boleh ke ni batrisya ni???)

Apa yang buat ibu tertarik kat tadika tu, konsepnya yang lebih islamik...mengajar anak bertudung dan ada ajar anak solat dhuha sekali ;)
Okay lah..cukup sampai di sini saja...heheh

Ni Batrisya dan teacher masa open day tu.... Nampak macam dia berminat ye...heheh
( pakai baju kurung ni lagi...)

Acara sampingan...... Erkkk apakah dia tertarik nak masuk dalam ni sebab ade bende alah ni????

Posted via DraftCraft app

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts