My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, February 21, 2013

Modular mates starter set - Tupperware, sudah di tangan!

Alhamdulillah, bulan februari yang penuh dengan kisah teruja. Banyak wishlist kecil ibu dah tercapai dalam bulan ini. Rezeki dari Allah swt... Syukur ;)

Ok, hari tu ibu ada nak cerita pasal barang yang ditebus guna goldpoint susu anak, S26 wyeth. Pada 14 Feb lepas, barang yang di nanti iaitu set modular starter Tupperware dah pun sampai... Dah pun dirasmikan di rumah. InshaAllah akan upgrade bekas simpanan kat rumah tu dengan barang2 tuppy ni sikit demi sedikit. Hehe... Bergantung pada rezeki jugalah. Yang lebih penting mesti diutamakan!

Sampai di sini sahaja untuk kali ini.
Lepas ni nak cerita kisah shopping masa chinese new year sekitar pavillion dan midvalley KL pulak.

P.s : dapat email terpilih untuk jadi pemenang bulanan tapi perlu jawab survey and jadi 20 terpantas. Harap tuah menyebelahi. Jika ada tuah itu, ibu akan cerita dalam blog ni.


1 comment:

mamawana said...

I love Tupperware

ID: 250825

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts