My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, February 25, 2013

Part 2-Family day: Restoran Hj Sharin Low Grand, Ipoh

Salam semua. Ibu kembali untuk cerita pulak kisah makan besar kami sekeluarga. Alhamdulillah, beberapa hari sebelum ke sana, dah siap call and book tempat kat restoren ni. Maklumlah public holiday, takut ramai kan...

So hari Sabtu malam tu dengan gigihnya kami cari hj Sharin Low Grand, Seafood restaurant ni (makanan chinese muslim) dengan guna GPS, pon sesat juga okay ... Nasib baik call orang kerja restoren tu and at last jumpa juga setelah berpusing2 beberapa kali kat tengah bandar tu. nasib baik tak ramai orang pun.

Hidangannya sangat sedap dan menyelerakan, berbaloi dengan harganya. Malam tu untuk 10 orang, bayar lebih kurang rm270. Lagipun, ibu ada order shark's fin soup with crab minced. Harganya agak mahal sikit. Yang bekas kecik pun dah cecah puluh2 ringgit. Selain dari soup tu, we all order ikan tiga rasa kut kalu tak silap, itik panggang, soft crab telur masin, tofu, tomyam, sayur kailan ikan masin, ayam lemon dan.... Tak ingat pulak ada lagi ke tak huhu...

Alhamdulillah, memang puas hati... Hidangan pun licin maklum la semua orang kelaparan sebab dah lambat sampai restoren tu sebab sesat tadi kan hehe..... InshaAllah, nanti nak bawak family makan lagi sama ada yang branch Kuantan atau pun yang kat Kelantan punya... Hmmm tak sabarnya !!!

Kalau nak tempah juga ini nombornya :
05-2412472





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts