My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, March 22, 2013

Cek ketiga Nuffnang dah sampai

Salam Jumaat semua!
Gambar ni dah lama simpan baru skarang dapat share dengan semua... Hehe gambar la sangat!

Sebenarnya cek ni sampai minggu lepas lagi. Alhamdulillah, ini cek yang ketiga ;)
So sepanjang 3 tahun jadi blogger ni, jumlah terkumpul dari Nuffnang ni adalah rmXXX.xx... Hahaha cuba teka berapa ????

Syukur juga sebab blog ibu ni sudah ada fix visitors ataupun senang kata tiap-tiap hari memang akan ade sejumlah purata visitors yang datang melawat blog ibu ni hasil penggunaan keyword yang tepat.. Hahah poyo jer. Tapi memang blog ini ada trending sendiri di mana mereka yang jenguk tu semua search benda sama. Hehhe...

Okaylah cerita banyak pon tak guna.. Lama2 ibu sendiri pun tak paham.. Huhu

Anyway... Sesiapa yang ingin dapatkan produk Shaklee dengan harga menarik, whatsapp me Wardah 0199887126 terutama buat mereka yang tinggal di Bandar Damansara dan Taman Astana Permai, Kuantan. ;)



1 comment:

mamawana said...

Assalam and Tahniah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts