My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, April 11, 2013

14 oz sekali pam! Jom tengok SET MENYUSU SHAKLEE ikut BAJET anda


WOWW.... 14 oz sekali pam !!!
ibu mana tak puas hati kan kalu dapat HASIL TUAIAN banyak macam ni... hanya dalam masa beberapa minit sahaja. Ini sebenarnya susu ibu salah seorang partner ibu... maklumlah nak buat testimoni sendiri dah abis musim dah ..hahahah..

okay kenapa perlunya SET MENYUSU atau suplemen untuk ibu menyusu walaupun mungkin susu anda dah banyak? ini kerana :

  • lebih bertenaga
  • Kurang stress/tekanan perasaan
  • Mengelakkan meroyan
  • Mengurangkan sakit badan (sakit urat)
  • Kurang mengantuk (di waktu yang tak sepatutnya mengantuk)
  • Perbaiki keintiman suami isteri
  • Memiliki wajah berseri-seri
  • Mencantikkan kulit dan kuku
  • Mengawal berat badan
  • Membanyakkan susu ibu


  • Read more http://vitaminsemulajadi.com/susu-ibu-set-breastfeeding-vitamin-untuk-ibu-menyusu/



    PAKEJ SET MENYUSU MENGIKUT BAJET ANDA!

    jadi bolehlah pilih ye mengikut bajet...heheh

    di bawah ini adalah contoh perbezaan susu ibu, 

    yang sebelah kiri: dengan pengambilan ESP, B-COMPLEX dan ALFALFA ( susu warna kekuningan dan lebih pekat, macam kolostrum)
    di sebelah kanan : hanya dengan pengambilan ALFALFA (susu banyak dan warna putih)



    Testimonial mereka yang dah menggunakan SET MENYUSU SHAKLEE yang optimum :



    HUBUNGI SAYA UNTUK HARGA SUPER SPECIAL!!!

    Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

    1 comment:

    jutawanshaklee said...

    wah...meriahnya ebm..suka..suka..suka..

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    My Life, My Diary

    Popular Posts