My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, April 12, 2013

Batrisya di besday party tadika

Salam semua....

Salam jumaat... Hari ni entry bergambar sajo lah ye.. Ha ni bukan besday party batrisya pon sebenarnya... Dia still kat taska tapi kanak-kanak yang dikira agak besar layak untuk join dan dibawa ke majlis harijadi ni. Siap panggil CHICKY KFC lagi... 

Apepon batrisya menangis ketakutan ye tengok chicky ni. Teacher dia yang cite. Hehe.
Ape yang dia tak takut pon tak tahulah....

Ok jomle layan gamba batrisya ni... Kenal tak yang mana? Haaa yang paling chubby tulah. Nampak macam dia pulak lg besar dari budak kat tadika tu .. Uhuh

Okay sebelum tu, sesiapa yang order Shaklee dengan saya akan dapat FREE vitamin lain... Dan juga dapat hadiah misteri.. Haaa ape tunggu lagi cepat, buat order !!! Hihi












Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

1 comment:

Sidratul Muntaha said...

comel je nengok budak2 ni kat sekolah.
ahahhaha
adei..
teras nka jdi budak kecil blik je..
hohoho
apekah?!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts