My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, April 18, 2013

Batrisya pergi rombongan ke Zoo Kemaman

Wahhh budak zaman sekarang, kecik-kecik lagi dah pergi rombongan. Ibu dulu darjah 4 kut baru pergi... Heheh

Kejadian ni adalah Sabtu lepas. Hari sebelum tu selalu ibu tanya dia nak pergi ke tak tapi mula2 dia cakap tak nak pergi, nak ibu ikut sekali.. Huhu... Kita yang mak ni memang risau juga nak bagi kebenaran. Last2 bagi juga...

So sabtu tu dalam kul 8.30am bertolak la semua dak tadika ke zoo kemaman. Kul 3 macam tu diorang sampai semula. Masa datang ambil dia, dia tengah tido. Hmmm gambar kat zoo pon takde sebab tak bagi pulak kamera kat teacher.

Malam tu bila dia dah tak mamai, baru lah die sibuk bercerita kat ibu dan ayah. Heheh... Pastu tiap hari tanya kalau dia nak naik lagi bas boleh tak?... Excited naik bas lagi kut dari pergi zoo tu.. Hahah..

Ok layan gambar sebelum dan selepas pergi ke zoo kemaman!







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts