My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, April 13, 2013

CADANGAN SUPLEMEN UNTUK MASALAH BUASIR


Salam semua, ibu nak share pula mengenai cadangan pengambilan vitamin yang sesuai untuk mereka yang menghidap BUASIR iaitu OMEGAGUARD, ZINC COMPLEX dan OSTEMATRIX atau boleh juga diambil ALFALFA.

Buasir juga boleh berlaku di kalangan ibu yang sedang berpantang.Maklumlah, masa tu macam-macam yang tak boleh dimakan, ada tu air pun minum sikit je dan serat dari buah-buahan juga kurang diambil semasa berpantang menyebabkan ibu-ibu sukar untuk membuang. Maka itulah pentingnya mengambil set pantang shaklee kerana Zinc juga ada termasuk dalam set ini.

Kenapa perlunya vitamin ini dan apa kepentingannya?

OMEGAGUARD - untuk kurangkan BENGKAK

ZINC COMPLEX - untuk cepatkan penyembuhan LUKA

OSTEMATRIX/ALFALFA - untuk lawaskan pembuangan air besar


 Di bawah ialah TESTIMONI mereka yang dah try Shaklee yang melibatkan sakit buasir:




Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts