My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, April 5, 2013

SET HAMIL SHAKLEE dan Testimoninya ~ ikhtiar mudah bersalin

FUNGSI VITAMIN IBU HAMIL  Apa khabar semua ibu dan rakan followers sekalian...?

Harap tak bosan la hari-hari duk baca pasal Shaklee je...maklumlah, bila banyak kita belajar, banyak yang rasa nak dikongsi dengan semua pembaca sekalian.

Hari ni ibu nak kongsi pasal SET KEHAMILAN SHAKLEE. Set ini terbahagi kepada dua iaitu untuk 1st trimester, dan 2nd/3rd trimester.

Untuk SET HAMIL SHAKLEE (1st trimester) :

- vitalea ( multivitamin)
- B Complex (asid folik)
- Vitamin C
- Ostematrix (pil kalsium)

Dan boleh tambah dengan pengambilan ESP supaya ibu lebih bertenaga dan mengoptimumkan penyerapan vitamin.Untuk SET HAMIL (2nd/3rd trimester) :

Vitamin sama seperti hamil 1st trimester cuma perlu add on OMEGAGUARD.Di bawah ini adalah TESTIMONI pelanggan yang telah pon mengambil set ibu mengandung Shaklee dan telah pun selamat melahirkan ;)
Dia sangat berpuas hati dengan set hamil ini dan dapat merasakan perbezaannya antara sebelum dan selepas mengamalkan pengambilan SET HAMIL SHAKLEE!!!


Okay nanti ibu akan share pula apa vitamin yang perlu diambil ibu mengandung serta apa kepentingannya... selamat bekerja semua ...

Posted via DraftCraft app

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts