My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, April 10, 2013

Set Menyusu Shaklee bajet - ESP + ALFALFA untuk banyakkan susu


Okay ... Tak mau cakap banyak.... Just nak bagi tau, untuk ibu yang mungkin tak dapat beli set 3M, mungkin kerana kewangan or rasa terlalu banyak pil yang nak ditelan dalam satu masa, boleh try set menyusu yang paling bajet ni iaitu hanya dengan pemngambilan ESP dan ALFALFA untuk banyakkan susu ( milk booster) . InshaAllah, semoga usaha puan-puan untuk menyusukan anak akan berjaya dengan sepenuhnya, dengan izinNya juga of course !

Harga retail untuk ESP ialah rm150 manakala untuk Alfalfa (s) , rm53.75.
MAHAL??? So apa lagi, sms atau whatsapp saya dengan segera untuk harga diskaun. Anda juga akan dapat free gift dari saya tau!

Di bawah ni adalah testimoni seorang ibu yang baru saja consume set menyusu shaklee untuk sekali. Hasilnya cukup memuaskan baginya. Anda bagaimana? Bukan kuantiti susu sahaja yang patut ditekankan  tetapi untuk memastikan anak mendapat khasiat terbaik, KUALITI susu patut diutamakan juga ye.... Maka Shaklee boleh membantu. Susu lebih pekat macam KOLOSTRUM.. Heehhehe....


sila klik SINI untuk gambar stok EBM daripada pelanggan2 shaklee. anda pasti teruja!

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

4 comments:

Effa Syafiqah said...

mohon share ye sis

Sharifah Salmiza Binti Syed Hamid said...

Set ni memang terbaik.. saya pun guna :D

http://bondashmiza.blogspot.com

Nurul Huda Ishak said...

perkongsian yang menarik, terima kasih

mama solehah solihin said...

info sangat bermanfaat

terima kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts