My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, April 24, 2013

Testimoni ESP shaklee serta side effect ESP!

Masih ramai lagi yang tak tau tentang ESP ni rupanya. Ada yang menyangka ia pil dan ada yang ingat ianya sejenis susu.
Sebenarnya ESP hadir dalam bentuk powder atau serbuk. Boleh dibancuh dengan plain water ataupun dicampur dengan air minuman lain. Ikut sedap tekak masing2 ye....

Apa side effect ESP? Haaa ni dia...::

-Pelajar dan pekerja atau individu dewasa : As energy booster (kalau minum pagi2 tu. terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonuslah for weight management)

-Lelaki : melindungi dari any disease(heart, cancer etc)

-Ibu mengandung : healthier pregnancy – well-grown fetus ; less late pregnancy discomfort.

-Wanita : kulit lebih anjal (protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut).

Jom tengok testimoni mereka yang dah cuba ESP SHAKLEE dan vitamin lain...

Malah ada juga yang berjaya dapat kulit cantik , putih dan berseri selepas hanya dengan pengambilan ESP sahaja !

Yang lain pulak lebih kurang macam 2 in 1... Makan produk shaklee untuk kurus tapi akhirnya dapat kulit muka yang lebih cantik ... Syukur...

Tapi anda mestilah konsisten ya, baru dapat hasil yang menakjubkan... Mesti minum air yang banyak...






Bulan Mac 2014, ada HARGA PROMOSI ESP...
Klik SINI

2 comments:

siti rosnah said...

sis..mohon copy testimoni ok.. ;)

siti rosnah said...

sis..mohon copy paste testimoni ok. :) tq..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts