My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, May 15, 2013

Dapat BONUS... Alhamdulillah..

BONUS

BONUS

BONUS


haahhaha... Siapa tak teruja kan.

Syukur pada Allah swt. Walaupun baru masuk 2 bulan dengan shaklee tapi ibu dah berupaya untuk kutip hasil bagi kedua-dua bulan tersebut... Hari ni bonus kedua... Cuma ibu punya dapat dalam bentuk cek.

Masih baru, tapi Alhamdulillah... Ilmu di dada semakin banyak diperolehi, bukan tu saja, terasa diri semakin dekat dengan pencipta ALLAH SWT.... Harap dapat terus istiqamah dan jadi muslimah yang lebih baik!

Jika ada yang berminat nak join dan dapat SIDE INCOME, ada 2 cara:

1. Bayar RM75 untuk pendaftran dan penghantaran Kit perniagaan shaklee.

2. Buat pembelian produk shaklee lebih dari RM600++ dan anda akan dapat keahlian PERCUMA.

Sesungguhnya ibu hanya bermula dengan modal serendah Rm75 itu.

Shaklee bukan saja menawarkan BONUS pada setiap bulan tau tapi juga ada percutian yang ditaja sepenuhnya oleh company dan juga CAR BONUS...!!!

Semuanya boleh terjadi & tak mustahil jika anda mencuba dan berusaha...

Berminat ? Boleh sms/whatsapp saya 019-9887126.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts