My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, May 7, 2013

Gambar stok EBM dari customers shaklee

Sangat marvellous!
Biarlah gambar di bawah menceritakan kehebatan ibu-ibu yang dah berjaya mengumpul stok EBM yang pada ibu sangat banyak & meriah ni.

Gambar ini semua ibu kumpulkan dari group special khas untuk cutomer shaklee sahaja. Semuanya dari ibu yang berlainan ye... Ade yang guna set menyusu 3M, ada yang ambil SET MENYUSU BASIC sahaja... Ada yang start dengan set pantang kemudian bila dah nampak berkesan, tambah dengan set menyusu shaklee pula...

Bergantung pada tubuh masing2, ada yang amik alfalfa je pun dah terBOOST MILK ! Semuanya mesti disertakan dengan doa. InshaAllah... Ada rezeki anak anda nanti... Hehe

So adakah anda juga mahu kumpul stok EBM sebanyak mereka ini??! Mahu banyakkan susu badan? Jom dapatkan set menyusu atau set milk booster shaklee dengan harga menarik.. Nak tau lebih lanjut boleh klik link di gambar sebelah.

Anda boleh juga sms/whatsapp 019-9887126. Terdapat juga pek percubaan. klik SINI untuk link berkaitan set menyusu shaklee.

















No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts