My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, May 12, 2013

Harga Set Menyusu @ Set Breastfeed Shaklee

Mesti ramai ibu menyusu yang sedang mencari vitamin untuk banyakkan Susu badan. Maklumlah, puasa pun dah nak dekat ni...heheh...mesti ramai juga yang takut susu merudum bukan? Jangan risau.. Ibu juga ade tips dan cadangan vitamin yang sesuai sebagai "milk booster" ketika Ramadhan nanti terutama yang nak menyimpan stok EBM.

Okay, Berikut adalah HARGA SET MENYUSU SHAKLEE......

PAKEJ A:
Alfalfa

Below RM53.00

PAKEJ B:
ESP + Alfalfa

Below RM200.00

PAKEJ C:
Alfalfa + Vitalea + Vitamin C + B complex

Below RM280.00

PAKEJ D:
Alfalfa + vitalea + vitamin C + B complex + ostematrix

Below RM340.00

PAKEJ E (SET 3M):
ESP + Alfalfa + vitalea + vitamin C + B complex + ostematrix

Below RM480.00

***Harga di atas tidak termasuk kos penghantaran.

Untuk maklumat lain mengenai SET MENYUSU SHAKLEE, boleh tengok kat SINI !
untuk testimoni http://wardazri.blogspot.com/search/label/testimoni%20set%20menyusu

Ok , itu semua antara pakej dan harga set menyusu yang saya tawarkan. Walau bagaimanapun, anda sebagai pelanggan berhak untuk memilih mana2 pakej atau vitamin mengikut bajet anda.
Saya akan jadi consultant untuk membantu anda memilih vitamin yang bersesuaian dengan masalah yang anda hadapi.

Harga di atas masih boleh dirunding lagi tau...Mahu harga DISKAUN lagi?!
Jangan segan silu sms/whatsapp 019-9887126 atau email wardah.rosa@gmail.com . Jika anda bertanya saya, anda mungkin akan mendapat DISKAUN lagi 10-20 ataupun 30% !!!
So segeralah bertanya saya ye..eheheh






2 comments:

MOHD HELMI AMIR said...

HI. BOLEH EMAIL SAYA HARGA2 PAKEJ SHAKLEE UTK IBU MENYUSU?
TERIMA KASIH

Nor Mawardah Ab Rahman said...

Maaf, apa email encik ye?

wardah.rosa@gmail.com

tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts