My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, May 2, 2013

Jom langsing & kuruskan badan dengan Shaklee

Salam semua readers..

Nak berkongsi pula tentang cadangan suplemen untuk pengurusan berat badan atau dengan kata lain suplemen atau vitamin untuk kuruskan badan.

Sebelum tu, anda kena tahu step atau langkah yang sepatutnya yang penting dalam proses nak kurus ni selain daripada kita duk sibuk control makan dan makan macam2 ubat untuk kurus.

PERTAMA:

Detoks : di mana pentingnya untuk nyahtoksin dahulu badan kita supaya lendir atau apa saja sisa di usus dapat dikeluarkan supaya penyerapan vitamin adalah lebih OPTIMUM!

Maka vitamin shaklee yang dicadangkan untuk proses detoks ini adalah ALFALFA & LECITHIN

KEDUA:

Pecahkan lemak : lemak perlu dipecahkan atau dibakar supaya tiada lagi lemak berlebihan dalam badan.
Boleh ambil LECITHIN atau OMEGAGUARD.

KETIGA :

Bina otot : perlunya membina semula otot dengan sumber protein agar setelah proses bakar lemak dilakukan, badan akan dapat membentuk semula lebih langsing seperti yang kita inginkan.

Maka sumber protein yang dicadangkan adalah CINCH SHAKE MIX (3 perisa) & ESP.

Sekiranya anda mempunyai masalah dari segi bajet. Jangan risau, anda boleh sms/whatsapp saya 019-9887126 untuk cadangan suplemen ikut bajet anda.

Saya sedia membantu merealisasikan impoan anda untuk langsing dan slim bersama shaklee. Jadual pemakanan juga akan saya sediakan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts