My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, May 4, 2013

Keistimewaan ramuan VIVIX lambatkan proses penuaan

credit to kcery

Memandangkan bulan Mei ni bulan promosi bagi VIVIX.. so saya nak cerita serba sedikit apa itu keistimewaan VIVIX ni.


Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Secara ringkasnya.. Vivix bagus utk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.. Kenapa DNA? Kerana hampir setiap hari tubuh kita mengalami kerosakan DNA akibat radikal bebas.


so bulan ni promosi ye beli 6 percuma 1 !
anda yang ingin beli satu botol pun boleh dengan harga bawah RM350 ... murah bukan? berbanding harga market iaitu RM475... so ape lagi grab satu sekarang..
fungsi ramuan yg terdapat dalam vivix :

1.Muscadine Grape -Mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti-bakteria

2.Purple Carrot -Mengurangkan risiko penyakit koronari jantung

3.Elderberry (Sambucus Niagra) - Mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung,mengurangkan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman

4.Polygonum Cuspidatum - Melambatkan proses penuaan,merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah ,mengurangkan berat badan

so berminat ?
whatsapp/sms saya 019-9887126  untuk harga promosi ini !

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts