My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, May 4, 2013

Kurangkan risiko keguguran & ikhtiar dengan shaklee

Banyak juga ibu dengar kisah mereka yang mengalami pcos dan ade juga tak dapat memiliki zuriat kerana selalu keguguran. Ini mungkin disebabkan masalah dinding rahim yang tidak kuat untuk memegang janin.

Untuk itu ibu ada study sikit mengenai vitamin shaklee yang boleh diambil bagi tujuan menguatkan lagi rahim agar anda mudah hamil dan kandungan juga kuat dan bertahan sehingga melahirkan .

Jawapannya, ESP dan vitamin E.

Antara manfaat lain ESP ialah :

1) Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri

2) Bantu hilangkan parut jerawat di muka.

3) Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.

4) Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur

5) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.

6) Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak

7) Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam

8) Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum

9) Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil.

10) Menyokong kesihatan imunisasi badan, mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.

Manfaat Vitamin E complex shaklee pula :

1) mengandungi anti oksidan: membaiki peredaran darah dalam badan, menjadikan wajah berseri dan tak kusam, secara tak langsung, kulit bersih dari jerawat dan jeragat.

2) melambatkan proses penuaan. jadi korang akan awet muda la lepas makan Vitamin E ni secara berterusan. kulit pun jadi flawless, berseri-seri, and shining. =)

3) mencegah pertumbuhan abnormal sel seperti kanser and cysts : bertindak dengan cara melancarkan saraf.

4) banyak benefit untuk wanita lepas bersalin yang menyusukan bayi : mengurangkan bengkak susu jika diambil secara berterusan, puting yang luka akibat menyusu jugak akan recover dengan cepat. dapat jugak mengurangkan stretch mark hodoh di perut. hihihii..

5) mengurangkan kesakitan bila PMS datang. so baguslah untuk siapa2 yang PMS teruk sampai golek tak cukup tanah tu. =)

6) mengurangkan parut luka di kulit

7) bagus untuk jantung sebab Vitamin E ni mengembangkan pembuluh darah dan menghalang pembentukan darah beku dari berlaku.

8) boleh meningkatkan pengeluaran air mani bagi lelaki

9) dikenali jugak as Vitamin Cinta sebab membantu masalah kedinginan antara suami isteri.

10) membantu masalah pigmentation kulit. dapat mencerahkan kawasan areolar yang bertambah hitam jugak (bagi wanita lepas bersalin)

11) membantu dalam mendapatkan rambut yang cantik, sihat dan lebat.

* These statement have not been evaluate by the Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.








Okay, selain dari ESP & Vitamin E shaklee, boleh juga vitamin E digantikan dengan GLA complex. Ini lebih sesuai jika anda mengalami masalah kitaran haid yang tak teratur jadi menyukarkan kita untuk meneka waktu subur. GLA juga bantu membetulkan hormon dan mampu menghalang pertambahan berat badan akibat hormon yang tak betul. GLA juga boleh kurangkan simptom PMS iaitu senggugut, sakit kepala & sebagainya. Sesiapa yang ada CYST juga, GLA lah jawapannya untuk kecutkan cyst tersebut.

Jika berminat & mahu info lanjut, sms/whatsapp saya 019-9887126 ye.. InshaAllah saya sedia membantu ikut bajet dan keperluan anda. Semoga anda bakal mendapat zuriat yang comel dan ramai !

Credit to http://myraanneba.blogspot.com/2013/02/kebaikan-vitamin-e-shaklee.html?m=1

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts