My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, May 1, 2013

Testimoni Set Pantang : kelemumur hilang, SUSU pun banyak!

Kali ni ibu nak share testimoni dari seorang kawan baik ibu. Walaupun dia bukan customer ibu tapi dia telah berikan feedback yang bagus untuk SET PANTANG shaklee + ESP yang telah diamalkan baru2 ni...

Kelemumur hilang
Rambut makin lebat
Kulit makin berseri
Susu banyak

Ibu juga akui pasal kelemumur tu. rasanya vitamin B complex banyak membantu selain ESP tu. sebelum ni ibu juga ada kelemumur. Hanya hilang seketika bila lepas syampu. Esok lusa gatal balik kepala ni. Tapi lepas lebih kurang dua minggu, terasa dah kurang gatal kat kepala. Alhamdulillah....... Sekarang dah tak gatal lagi kulit kepalaku!

So ada ibu nak cuba ESP atau vitamin shaklee yang lain? Hubungi saya 0199887126 segera untuk DISKAUN HEBAT!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts