My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, May 22, 2013

Testimoni Shaklee Collagen Powder, memang Terbaik!

Salam semua, hari ni nak share berkenaan tentang testimoni atau apa kata mereka yang telah pon menggunakan Shaklee Collagen Powder. Memandangkan ibu ada buat SALE atau jual kolagen shaklee ini pada harga promosi bermula 20 hingga 31 Mei ini.
Gambar ihsan : Cery Mamafaiz

Alhamdulillah, baru saja dilancarkan sudah mendapat sambutan hangat...ramai nak cantik kan..heheh
Untuk lihat promosi itu boleh klik SINI.


salah satu keistimewaan Collagen jenama Shaklee adala ia dihasilkan dgn gabungan 7 ramuan yg aktif (ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B)

Manfaat utama :

#kolagen membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula
#kuku jadi lebih kuat, bintik putih hilang dan pangkal kuku kekalkan warna yang sihat
#kulit akan kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik. Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut.
#membantu menghilangkan tanda penuaan
#kolagen membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinannya menjadi rapuh
#kolagen juga membantu kurangkan kesakitan dan geseran sendi
#baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal
#memastikan otak sentiasa sihat

Info tambahan:Tahukah anda SCP dilengkapi dgn asid hidraulik utk mengekalkan kelembapan kulit. 1 gram asid ini boleh menahan sebanyak 6 Liter air. 

Credit to : cery Mamafaiz

Okay jom lihat apa kata mereka yang dah cuba Shaklee Collagen powder:


Collagen powder ini juga tidak menggangu penyusuan susu ibu ye...makanya ibu menyusu jangan risau...boleh cuba.

Puan ini baru cuba selama tiga hari dah terasa perubahan :



Eye bag pun boleh hilang hanya selepas seminggu :

 Puan ni pulak amalkan 5 hari dah nampak hasil...seronok bukan?

So apa tunggu lagi...nak cantik semasa hari bahagia? Semasa hari raya nanti?
Boleh cuba lah...mengikut kajian klinikal, kesan perubahan ketara selepas 8 minggu akan dapat dilihat!

Nak tau harga special? Boleh sms/whatsapp ke 019-9887126

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts