My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, June 6, 2013

Batrisya naik bungee trampoline & ke Yu Kids Islands, The Curve

Okay tak mau cerita panjang...tengok la gambar yang ubu akan share seperti di bawah ini... Heheh... Semua tu pergi masa on the balik dari KL ke kuantan... Ahad lepas...


Ini la dia bungee trampoline... Naik kat Wangsa Walk Mall..


Yang bawah ni pulak, gambar masa main kat Yu Kids Island, The Curve... Tiket masuk untuk weekends rm30... Kena masuk pakai stokin okay termasuk mak ayah yang nak teman...

Bukan main seronok lagi dia...sampai tak nak balik..huhu

Over okay... Hahhah



Ni antara favourite dia.... Sampai tak nak balik , duk terlompat terkinja kat sini haaa...
Yang ni macam dia tak berapa suka... Takat tepis2 belon... Tak mencabar kut hihi

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts