My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, June 10, 2013

Jawatan kosong yang tiada had serta gaji lumayan dari Shaklee


Salam semua...
Minggu lepas berakhir sudah SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE (8 Jun 2013).. Yang mana ia merupakan majlis bagi meraikan mereka2 yang dah berjaya dalam bisnes shaklee. 

Shaklee juga telah menaja 2000 suratkhabar UTUSAN pada hari tersebut. 

Apa yang saya mahu tekankan di sini adalah keratan akhbar dari Utusan : "SHAKLEE TAWAR PELUANG PENDAPATAN LUMAYAN"...

So siapa di luar sana yang mencari jawatan kosong? Teringin nak berniaga?
Sesungguhnhya peluang terbentang luas untuk anda terutamanya golongan surirumah. Kenapa tidak cuba sesuatu yang boleh menambah duit poket anda setiap bulan?

Saya pasti ramai yang akan fikir:
- siapa nak beli produk shaklee dari saya
- saya tak pandai promote
- saya tak tahu nak jual kat siapa
- saya tak pandai buat blog
- saya tak pandai itu ini... Bla bla...

Okay terus terang saya katakan saya juga punyai fikiran yang sama pada mulanya tapi atas keazaman untuk betul2 berubah dan keinginan nak tambah side income, saya teruskan jua niat bermula dengan modal RM 75 sahaja! 

Dan janganlah risau... Bila anda dah join, ramai akan berganding bahu membantu anda dan salah seorangnya adalah saya sendiri yang akan membimbing anda capai apa yang saya dapat selama ni...

Alhamdulillah selepas 3 bulan, impian kecil saya dah pon tercapai...Nak tau apa? Saya akan ceritakan jika anda sms/whatsapp saya di 019-9887126 untuk cerita lanjut. Heheh... Yang penting saya tidak menyesal dan akan teruskan perjuangan sehingga capai apa yang telah dicapai oleh idola saya iaitu Master Cery.

 
Ni dia gambar my master cery... Dia telah mengambil keputusan yang tepat.. Meninggalkan kerja makan gajinya demi sebuah KELUARGA TERCINTA... Demi untuk meluangkan masa bersama anak dan suami.. Dapat bercuti pada bila2 masa dan ada yang ditaja oleh Shaklee. Seorang yang sangat bermotivasi demi membantu orang lain mencapai impian. Pendapatan bulanannya dalam Shaklee? Tak mahu saya dedahkan di sini... Yang pasti, kita semua akan terbeliak kalau tahu amaun sebenar yang masuk tiap bulan.. Amazing okehhh!

 Kak Cery bersama mereka yang lain yang telah berjaya dalam Shaklee semasa makan malam untuk penerima award.

So apa anda tunggu dan tengok lagi... Nak tahu lanjut, mahu side income 2-3-4-5-6 angka???! Cepat hubungi saya ye... 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts