My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, June 11, 2013

Kisah seorang ibu dan anak ~ ikhtiar dengan Mealshakes & OmegaGuard



Suka saya di sini ingin berkongsi sedikit tentang pengalaman dan kisah cinta seorang ibu terhadap anaknya....kisah daripada Pn. Shareena di mana anaknya Darwish kerap sakit, batuk berkahak dan selalu buat lawatan ke klinik atau hospital untuk dapatkan rawatan atau nebulizer...

Tapi Alhamdulillah, kini tidak lagi, setelah mengambil MEALSHAKES & OMEGAGUARD shaklee..
jom kita baca pengalamannya :


"[Kisah Cintaku Darwish, Shaklee dan MEAL SHAKES]
Alkisah bermula hujung 2010, anak laki ku yg sorg ni lahir tak cukup bulan, tak cukup berat dan tumbesaran pun lambat. Sepanjang 2011, kerap sakit, batuk berkahak, wheezing ->dr kata masalah acute bronchitis & memang selalu buat lawatan ke klinik/spital utk amik nebuliser & mcm2 ubatler…bile dah admit tu kena plak bergantung setiap hari ngan inhaler ade ubat biru & coklat.. lupe dah ape kenamanya…Memang penat dan kesian bile selalu kene pegi spitalni…walupun free je tak yah bayar…hihi..(company tanggung daa)

So diriku pasrah bile Feb 2012, adik suruh terai ini mealshake utk Darwish. Saya bancuh sesudu kecil dlm botol susunya sehari sekali, kdg2 2/3 hari sekali….memula tak perasan sgt kesannya.. tapi heran bila dah lama tak kene amik nebuliser…then saya tambah Omegaguard seminggu sekali….

Hasilnye memang marbeles….bln terakhir admit HUKM, Jan 2012 dan sehingga ke hari ni, dah setahun 5 bulan, tak pernah lagi amik nebuliser, ubat2, inhaler pn tak pakai dah. Masa followup cek dgn doktr, tumbesarannya pun dah masuk paras normal… dulu2 sokmo paras kuning( tak normal). aa lagi satu darwish pn ade eczema n jrg dah kena(memang org ade asthma selalunye akan ade eczema jugak.. ni dr yg cakap)"
 

credit to : Pn Shareena

begitulah dia kisah seorang ibu dan anaknya... so adakah anda seorang ibu yang mementingkan kesihatan anak? Jika anda mampu membeli mainan mahal kepada anak anda, apa salahnya beli makanan tambahan untuk tingkatkan sistem pertahanan badan anak anda...


memandangkan bulan ini PROMOSI MEALSHAKES, maka anda boleh mendapatkan harga promosi untuk 1 tin Mealshakes hanya RMxx.xx berbanding harga runcit RM113.75 ataupun harga istimewa bagi SET COMBO Mealshakes + OmegaGuard. So apa lagi tunggu... anda juga boleh buat preorder dengan saya sekarang, bayar ketika gaji dan barang akan dipos selepas bayaran dibuat ye...

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts