My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, June 7, 2013

Lagi testimoni mealshakes untuk anak kurang selera

Wokeyy nak share pulak testimoni customer yang dah amalkan MEALSHAKES untuk anak mereka. 

So pada sesiapa nak cuba Mealshake dgn harga murah dan pastinya jimat berpuluh ringgit dari biasa, bulan ini lah jawabnya... Kerana bulan ni ada PROMOSI Beli 6 percuma 1 okayy... Harga 1 tin Mealshakes juga sangat2 la murah bulan ni... Lepas ni harga kembali macam biasa ye...

Jom tengok apa kata ibu-ibu ini:


Ni testimoni dari ibu yang bagi mealshakes pada anaknya yang berusia 5 tahun. Mempunyai masalah kurang selera makan & cerewet memilih makanan. Kini, setelah beberapa minggu minum Mealshakes yang dicampur dalam susunya, dah nampak perubahan ketara pada seleranya... Mama nya pon bukan main seronok dah sekarang masak tengok anak bukan main berselera... Hehehee


Yang ni pun sama, masalah kurang selera dapat di atasi dan batuk serta semput juga berkurangan.

Ternyata berkesan untuk mengatasi masalah:


-kanak-kanak sembelit
-kurang selera makan atau kurang berat
-kurang fokus atau tumpuan
-anak sering sakit demam, selsema, asma
-sesuai untuk kanak-kanak Autisme/ADHD
-untuk anak yang terlampau hiperaktif
-anak yang mengalami masalah pertumbuhan

Oleh itu jika anda ibu bapa yang mementingkan kesihatan anak anda, sms/whatsapp di 019-9887126 dengan segera dan dapatkan harga super special dari saya ye !!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts