My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, June 17, 2013

Nak banyakkan susu dan ingin kuruskan badan?


Anda nak kuruskan badan atau kurangkan berat badan?
Sedang cari set slimming? 
Nak vitamin untuk banyakkan susu?
Cari set menyusu atau set breasfeeding shaklee?

Pastinya ramai ibu yang sedang mencari vitamin yang boleh banyakkan susu dan pada masa sama nak kurangkan berat badan kan?

Okay jangan risau, dengan pengambilan ESP + Alfalfa + Lecithin, anda pasti dapat berat yang diinginkan jika konsisten menjalani program pelangsingan bersama shaklee ni. Heheh...

Lecithin tidak akan menganggu penghasilan susu badan ibu malah kekal sama. 

Nak tau harga set menyusu slimming ni? Okay boleh lah sms/whatsapp di 019-9887126 untuk dapatkan harga special dari saya ataupun anda boleh LIKE Fb page saya Wardazri VitaShoppe dan Pm saya di sana ye.

Okay, di bawah ni adalah testimoni pelanggan yang mengambil set menyusu atau set breastfeed slimming ni. 
Dia dah turun berat sebanyak 5 kg selepas hanya 2 minggu mengamalkan lecithin dalam diet harian! Seleranya untuk makan berlebihan juga kurang. 

Anda juga pasti boleh dengan cara dan jadual pengambilan vitamin yang betul yang bakal dicadangkan oleh kami ejen shaklee. Kesan mungkin tak sama pada semua orang ye. Tapi ikhtiar itu penting... Hehhe


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts