My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, June 30, 2013

Promosi Jun - Buy 6 free 1- Dapatkan juga harga promosi bagi 1 tin MEALSHAKES


** STICKY MODE**

Alhamdulillah... Just to announce, yang bulan ni, bulan Jun ialah bulan promosi beli 6 tin PERCUMA 1 tin ! Haaaa.... Menarik bukan?!!

So anda boleh beli 6 tin free 1 atau nak beli 1 je pon boleh...

Harga Mealshakes (1 tin) :

Harga retail - RM 113.75
Harga promosi - RM 70 ++

Nak tau harga mealshakes yang saya bagi? Special price? Cepat sms/whatsapp saya di 019-9887126 ye... Sangat2 murah okay... Rugi tak grab, takut lepas ni sold out...

Murah bukan? Lagi murah harganya bila beli 6 tin... Free pulak 1 tin. Anda boleh kongsi beli dengan kawan-kawan atau saudara mara.

Nanti saya akan share mengenai Mealshakes ni, keistimewaannya dan sebagainya.... Banyak pula kerja ari ni huhh..

Nak tau lanjut or tengok testimoni, boleh klik pada label mealshakes or SINI dan label testimoni mealshakes kat sebelah kanan ni ye...

Untuk HARGA PROMOSI JUN set combo Mealshakes + OmegaGuard pula klik SINI.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts