My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, June 4, 2013

Sales Shaklee bulan Mei, lebih 5.5 juta !


Selesai sudah closing bulan Mei yang begitu istimewa buat saya...Alhamdulillah.... 
Inilah dia kata-kata dari Master Cery, one of my idol dalam shaklee... heheh.. Menurutnya SALES bulan Mei untuk group dia saja dah cecah lebih dari 5.5 juta!!! Meningkat dari bulan April...
Sangat la banyak bukan?!

Mengapa saya kata closing bulan Mei yang sangat istimewa untuk diri sendiri? Sebab dengan segala penat lelah... Dugaan & kesempitan masa 1 minggu untuk fokus dengan shaklee di bulan Mei (sibuk balik kampung kerana kenduri adik kahwin, kemudian bergegas ke KL pulak untuk majlis bertandang)... Dengan kepenatan, sakit badan semua, akhirnya pada 31 Mei, Jumaat...dapat call dari 'mak shaklee' yang Saya telah berjaya mencapai sesuatu.. Satu step yang sangat dinantikan dan diimpikan dalam masa terdekat...

Saya target dapat naik dalam bulan October 2013 ni... Tapi rezeki dari Allah swt. Siapa yang tahu kan... Dia sudah mengatur segalanya... Syukur syukur Alhamdulillah... Dalam masa 3 bulan Dia sudah bagi saya merasainya...income/bonus? sudah capai tahap yang saya inginkan dalam masa terdekat ni...jangan ditanya berapa.. Hehe... Tapi memang syok... 

So ada tak yang teringin nak menjana side income 2-3-4-5 malah 6 angka seperti saya???!
Jom whatsapp/sms saya 019-9887126 untuk keterangan lanjut . InshaAllah saya akan bimbing anda...

Bukan saja dapat bonus.... Tapi akan datang, ada CAR BONUS & FREE TRIP, UMRAH dan banyak lagi....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts