My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, July 12, 2013

Anda gastrik? Angin atau kembung perut?

Alhamdulillah, dah hari ke-3 berpuasa... bagaimana dengan kesihatan anda setakat ni? Tak dapat bertahan lama?

Perut cepat masuk angin dan kembung?

Adakah anda sedang mencari penyelesaian untuk masalah gastrik dan kembung perut ini?

inshaAllah, dengan Shaklee pasti boleh...

ini merupakan pengalaman sendiri juga. Setiap kali puasa, saya selalu mengalami migrain, kembung perut dan angin yang naik ke kepala orang cakap dan menyebabkan sakit kepala....

tapi alhamdulillah sejak mengamalkan vitamin shaklee untuk gastrik , angin dan kembung perut ni, masuk hari ke-3 ni rasa sangat ok. Angin dalam badan pun macam berkurangan.

Set vitamin shaklee untuk gastrik, angin dan kembung perut ni terdiri dari :-

ESP
PEPPERMINT GINGER
OSTEMATRIX

Jom tengok khasiat masing-masing:

ESP - satu hidangan ESP ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asik urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia. Ia baik untuk  membekal tenaga dan mencegah migrain , gastrik & ulser perut.

PEPPERMINT GINGER - antara kandungan utamanya ialah pudina, halia, pokok adas & cekur manis di mana ia melegakan ketidakselesaan perut dan usus, mual ketika mengandung, kembung perut, membantu penghadaman, melegakan gastrik dan membantu masalah alergi pada saluran usus.

OSTEMATRIX -  memperbaiki sakit gastrik, sakit kepala, kembung perut dan hiperaktiviti perut.

semua di atas adalah cadangan sahaja. untuk memilih yang bersesuaian mengikut kehendak anda seperti bajet, boleh sms/whatsapp saya di 019-9887126. Dapatkan harga menarik set vitamin gastrik/angin/kembung perut/migrain ini hanya dari Wardazri VitaShoppe!!! Terbaik di bulan puasa....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts