My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, July 8, 2013

Family Day di Marriot, Putrajaya

Alhamdulillah.... minggu lepas berlalu sudah birthday ibu_batrisya pada 7 Julai... hihi...
Kebetulan pula ada Family Day company tempat ayah Batrisya kerja... family day bermula di Wetland Putrajaya.

Kemudian check in kat hotel Marriot Putrajaya.... malam tu ada dinner pulak...
Artis jemputan, Jep Sepah dan juga Angah Raja Lawak... kemudian tak lama lepas tu, Musli Ramlee pulak muncul. Kena dengan tema mereka malam tu, P. Ramlee....
Ni Dia wajah terkini anak dara kesayangan hamba...


hari tu gi Lost World of Tambun punya menyorok je dalam stroller... sekarang tidak lagi... swim suit pun dah tak muat...

pemandangan dari balkoni bilik,  di hotel Marriot.

Jep Sepah & Angah Raja Lawak

Musli Ramlee tengah menyanyi...


okay... next saya akan cerita pula pengalaman saya pergi Hi Tea Jutawan Shaklee yang telah diadakan pada hari jadi saya, di Palace of the Golden Horses!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts